Fased Shod ! 207 ارسال شده در شهریور 90 با سلام. من یک سوال درباره منوی آبشاری سایت جومینا دارم. این منو چگونه تنظیم شده است که وقتی موس را روی یکی از آیتم های منو می بریم ( هاور می شود) بک گراند نارنجی رنگ سر می خورد و با حرکت موس حرکت می خورد؟ در کد ها در css است یا php ؟ با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزیز این منو جاوا هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در شهریور 90 میشه بگید چه کدی در جاوا بنویسیم و چگونه این فایل جاوا را به منو اضافه کنیم؟ با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزیز باید به جاوا مسلط باشید . اگه همونطوری می خواین از قالب جومینا فایل جاواش رو بردارین بعد در قسمت head فایل php اسکریپت را وارد کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در شهریور 90 سلام. میشه من این فایل جاوا را دانلود کنم؟ لطفا لینکش را قرار دهید. با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 http://www.joomina.ir/templates/joominasummertemp/js/menu.js اما بازم میگم باید جاوا بلد باشین اینطوری اگه بخواین هرچیزی را کپی کنید هیچی یاد نمی گیرید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام فقط جاوا نیست شما اگه فایل جاوا هم داشته باشید باید بدونید چطور اون رو بکار ببرید باید روش فراخوانی کد جاوا برای استفاده در ماژول منو رو هم بلد باشید در واقع منوی سایت جومینا یه ماژوله وگرنه این سایت http://apycom.com پره از منوهای زیبا شما باید بتونی تو ماژول درست کدهاشو رو فراخوانی کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در شهریور 90 میشه برای من و دوستانی که این مشکل را دارند یک آموزش بدید؟ با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 در اسرع وقت یک آموزش آماده می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در شهریور 90 با تشکر. وقتی این کارو کردید ، به من یک پ.خ بدید. خیلی ممنون. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر