soofar 0 ارسال شده در شهریور 90 با سلام یکی از قالب های سایت جومینا رو انتخاب کردم ولی با دانلودش مشکل دارم یعنی اصلا دان نمیشه... مممکنه راهنمایی کنید که چطوری باید دانلود کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در شهریور 90 مشکلتون چی هست؟ کدوم قالب؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soofar 0 ارسال شده در شهریور 90 مشکلتون چی هست؟ کدوم قالب؟ ببینید مثلا این قالب : قالب پارمین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید بعد از اینکه روی " برای دانلود فایل کلیک کنید " کلیک کردید به صفحه جدیدی هدایت می شد که در پائین صفحه روی دکمه " ادامه " کلیک می کنید و بعد 10 ثانیه صبر می کنید تا دکمه " download " ظاهر بشه و بعد رو این دکمه کلیک می کنید و نهایتا دانلود... (لینک دانلود هم بررسی شد و سالم بود) موفق باشیددر ضمن این آپلود سنتر قدیمی جومینا هست ولی در آپلود سنتر جدیدهم بعد از کلیک روی " برای دانلود فایل کلیک کنید " باز 10 ثانیه صبر می کنید تا گزینه " جهت دانلود کلیک کنید " ظاهر بشه و روش کلیک کنید جهت دانلود... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soofar 0 ارسال شده در شهریور 90 با تشکر از پاسخ های سریع تون من روی لینک دانلود کلیک کردم ولی خطای 403 میده... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 والا برای بنده که چنین مشکلی نیست و براحتی قابل دسترسی و دانلود هست! (با مرورگر دیگری اقدام به دانلود کنید...) به هر حال قالبی که فرمودید در آپلود سنتر جدید جومینا خدمت شما: http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13147322521.zip پسورد فایل: www.joomina.ir موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soofar 0 ارسال شده در شهریور 90 ممنون حل شد...:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soofar 0 ارسال شده در شهریور 90 با سلام آقای فرحزادی با کمک شما قالب خبری پارمین رو روی سایتم نصب کردم ولی اونی که انتظار داشتم نشد! خودتون ببینید...لینک سایت نمی دونم چطوری باید ازش استفاده کنم. قبلا از دیتالایف انجین استفاده می کردم کار باهاش تا اندازه ای راحت بود ولی کار با منوهای جولا یه خورده گیج کنندس... یه راهنمایی کوچیک می کنید که برای این قالب چکار کنم که مثل عکس دموش بشه... راستی ورژن جولای من 1.7 هستش ممکنه این قالب با این نسخه جوملا مشکل داشته باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام این قالب مختص جوملا 1.5 هست! اگر سوال یا مشکل جدیدی داشتید ابتدا جستجو در انجمن و چنانچه نتیجه نگفتید در تاپیک جدید و بخش مربوطه مطرح کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
akhavan_by 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام من قالب پارمین را دانلود کردم و روی سایتم گذاشتم ولی متاسفانه جای دقیق مازول های آن را نمیدانم از کجا باید شکل اصلی بدنه قالب را پیدا کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام دوست عزیز به جومینا خوش آمدین سرچ کنید و سوال جدید رو در تایپیک جدید مطرح کنید {قوانین} یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر