Texima 5 ارسال شده در شهریور 90 با سلام ببخشید من یه پلاگین گالری نصب کردم ولی نمیدونم چطوری باید ازش استفاده کنم؟؟ کلا از پلاگین هایی که نصب میشه چطوری میشه استفاده کرد؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام شما اسم پلاگین رو نگفتی ما چه جوری روش استفاده ازش رو بگیم ؟؟؟؟؟؟ پلاگین ها رو باید فعال کنید برید به بخش مدیریت پلاگین ها و اون رو فعال کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Texima 5 ارسال شده در شهریور 90 خب اسمش اینه Content - Multimedia display - boxplus ولی جدا جوملا در این سادگی و فراوانی امکانات کار باهاش واقعا پیچیده هست و وقت میبرهمنم وقت ندارم دیگه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام جوملا سخت نیست که !!! کمی باهاش کار کنید همه چی ساده میشه عوضش امکانات خیلی خیلی بهتری داره نسبت به سایر cms ها نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر