tafteh 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام من یه افزونه میخوام که بعد از لاگین کاربر ، به صورت خودکار برگرده به همون صفحه ای که کاربر از اونجا اقدام به لاگین کرده .ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام اینکار رو می تونید با ماژول ورود خود جوملا هم انجام بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tafteh 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام اینکار رو می تونید با ماژول ورود خود جوملا هم انجام بدید میشه توضیح بدید چجوری ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 در بخش مدیریت ماژول ها برید به تنظیمات ماژول ورود سمت چپ پارمترهای ماژول صفحه پس از ورود و خروج رو می تونید تعیین کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tafteh 0 ارسال شده در شهریور 90 در بخش مدیریت ماژول ها برید به تنظیمات ماژول ورود سمت چپ پارمترهای ماژول صفحه پس از ورود و خروج رو می تونید تعیین کنید فکر میکنم شما منظور منو متوجه نشدید ، این کار که نیاز به پرسیدن نداشت ، من نمیخوام بره به یه صفحه ی خاص که من بهش میدم ، میخوام بصورت خودکار بره همون صفحه ای که کاربر از اونجا لاگین کرده . کسی نمیدونه باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزیز قبلاً برای این منظور پلاگینی دیدم ولی الان گشتم و چیزی پیدا نکردم ولی اطمینان دارم که این پلاگین وجود داره اگه پیدا کردید قرار بدید تا دوستان هم استفاده کنند موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tafteh 0 ارسال شده در شهریور 90 من اینو موفق شدم پیدا کنم ، میزارم شاید بدرد دوستان بخوره . اسمش پلاگین Auto Login Redirect هستش . اینم لینک دانلود : http://extensions.joomla.org/extensions/access-a-security/authentication/10321?qh=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 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر