ali_e110 0 ارسال شده در شهریور 90 من بسته مدرسه جومینا رو نصب کردم ولی برا آموزشگاه رانندگیمون میخوام اگه بشه این نوشته رو تغییر بدم حق کپی رایت جومینا باشه ولی اسم قالب و تقدیم به معلمان رو میخوام تبدیل کنم به آموزش رانندگی باید چیکارکنم اینم عکسش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام اول شما اجازه این کار رو از آقای تهرانی بگیرید و بعد کپی رایت رو حذف کنید معمولا برای حذف شما باید فایل index.php رو باز کنید و در انتهای کدهای اون این متن رو "طراحی از وب سایت جومینا" رو پیدا و متن خودتون رو جایگزین کنید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 باید فایل php را دستکاری کرد که این مسیرشه template/ghalebe shoma/index.php این کدها را باید بردارید و جایگزین کنید خط 146 قالب یار دبستانی - تقدیم به تمام معلمان ایرانی طراحی از وب سایت جومینا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در شهریور 90 آقای عصمتی و ali_e110 لطفاً برای استفاده از قالب ها یا آثار دیگر حتماً اجازه استفاده را بگیرید درست هست آقای تهرانی چیزی نمی گن ولی قرار نیست که ما کارهای ایشون را بنام خودمون بزنیم و بدون هیچ اطلاعتی بگیم سازنده اثر راضی هستند لطفاً به این موارد دقت فرمایید با تشکر موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 آقای رضایی ایشون گفتند کپی رایت جومینا باشه فقط قسمت بالایی تقدیم به معلمان رو میخوان جایگزین کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali_e110 0 ارسال شده در شهریور 90 من همیشه با کپی رایت موافق بودم دوست نداشتم که زحمت کسی رو خراب کنم من فقط قسمت تقدیم به معلامان رو میخواستم ویرایش کنم همین ممنون دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر