arash2860 11 ارسال شده در تیر 91 این بسته افزونه به راحتی و با فارسی سازی کامل بر روی جوملای 1.5 نصب شد و در قالب بنده نیز هیچ مشکلی نداره اما متاسفانه بسته کلمات کلیدی جومینا نه به طور کامل مدیریت آن فارسی سازی شده و نه با قالب بنده سازگار بود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maedeh22 0 ارسال شده در اسفند 91 سلام من این کامپوننت را نصب کردم ولی برچسب های مطلب خود جوملا را در مطالب k2 نشون میده لطفا کمک کنید من به این کامپوننت احتیاج دارم riyahi2{@}yahoo.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 91 با سلام در مدیریت پلاگینها ، ببینید پلاگینی از جانب این دو افزونه وجود داره که باعث نمایش تگها بشه یا نه . اگر بود غیرفعالش کنید چون معمولا اینکار توسط پلاگین انجام میشه موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pop3 0 ارسال شده در مهر 92 در کامپوننت اضافه نمودن برچسب چطور می توان کلمه tag که در اول جملات قرار می گیرد را فارسی نمود --------------------------------- درضمن نحوه برداشتن کپی رایت را هم بنویسید با کمال تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
horry_boy 0 ارسال شده در دی 93 سلام نصب نمیشه . پیام " ناتوان در یافتن فایل xml" رو میده ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 93 با سلام راجع به این نوع مشکلات فبلا بحث شده و راه حل نیز ارائه شده است . سرچ کنید ضمنا توجه داشته باشید که افزونه مذکور با جوملا 1.5 سازگار است موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
horry_boy 0 ارسال شده در بهمن 93 سلام . نصب نمیشه ، پیام زیر را میدهد . JInstaller: :Install: SQL File not found /home3/noornesh/public_html/administrator/components/com_tag/install.joomlatags.sql نصب افزونه: SQL error file DB function reports no errors نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdicp 0 ارسال شده در دی 98 سلام این افزونه پلاگین نمایش تگهاش مشکل داره و فایل xml باز نمیشه افزونه ایجاد کلمات کلیدی جومینا هم که لینک دانلودش مشکل داره http://www.joomina.ir/item/133-سیستم-ایجاد-کلمات-کلیدی-جومینا.html تکلیف چی هست ؟ کسی این کامپوننت رو بصورت کامل و سالم داره برای من برای جوملا 1.5 آپلود کنه . ممنون میشم واقعا گیر کردم نمیدونم چی کار کنم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر