ramtin535 3 ارسال شده در شهریور 90 با سلام خدمت شما دوست عزیز با تشکر از تمامی زحماتی که میکشید بنده تازه وارد هستم و با قالب شرکتی نوع 10 به مشکل بر خوردم بعد از نصب قالب و ماژول لاگین برای پیش نمایش سایت به ارور زیر برخوردم Fatal error: Call to a member function get() on a non-object in C:\wamp\www\Joomla_Persian_1.5.23-Stable-Full_Package\plugins\system\plg_ztools.php on line 295 gzip رو میدونم چی هست ولی طرز کارشو بلد نیستم که ایا تنظیمات خاصی داره یا نه تو انجمن ها هم سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم ممنون میشم بتونین کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام شما پلاگین ztools رو نصب کردی غیرفعالش کن ببین درست میشه gzip هم برای فشرده سازی صفحات و افزایش سرعت لود سایت هستش موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ramtin535 3 ارسال شده در شهریور 90 سلام شما پلاگین ztools رو نصب کردی غیرفعالش کن ببین درست میشه gzip هم برای فشرده سازی صفحات و افزایش سرعت لود سایت هستش موفق باشی سلام غیر فعال کردم روی خط ۲۵ تا ۲۹ ارور میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر