rezaee 5 ارسال شده در شهریور 90 سلام سوالي كه توي اين موضوع دارم اين هست 1- اكثر وبسايت ها منوي اصلي بصورت افقي دارن، موقع طراحي قالب بايد به چه صورت تعيين كنيم صفحه جاري و لينكي كه توش قرار داريم رو با ظاهري متفاوت نشون بده؟ اگه از كد صفحه ملاقات شده در سي اس اس براي اون استفاده كنيم كه به مرور وقتي تمام لينك هاي اون منو بازديد بشه همه به حالت ملاقات شده تغيير ميكنه و اين مد نظر من نيست... 2- چطور براي يه لينك توي منوي اصلي يه تصوير رو انتخاب ميكنن.. نكته اين سوال من اين هست كه اگر مشاهده كرده باشيد توي بعضي از منوها وقتي حالت Mouse Over پيش مياد يه بكگراند خاص زير لينك منو اضافه ميشه اما اين بكگران يه رنگ يا شكل ساده نيست.. مثلا يه شكل با يه طيف رنگ هست كه ظاهرا با سي اس اس هم درست شده... اين نوع بك گراندها رو چطور درست مكنن و بخش دوم سوال دومم اين هست كه خودتون هم ديديد معمولا اين تصاوير پس زمينه براي لينكهاي منو اغلب بهمراه كوتاه بودن متن لينك يا طولاني بودنش كوچيك و بزرگ هستن... ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام آواتار من جواب همه سوالات شماست Css کمی تو وب بگردین کلی مطلب پیدا میکنید . یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaee 5 ارسال شده در شهریور 90 با سلام آواتار من جواب همه سوالات شماست Css کمی تو وب بگردین کلی مطلب پیدا میکنید . یا علی خسته نباشيد... نميدونم انجمن براي چي ساخته شده كه ج شما به همه سوالا اينه كه بگردين من گشتم و رسيدم اينجا... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام اقای رضایی عزیز کمی صبور باشید در مورد سئوال اول : باید برای منوی فعال در سی اس اس قالب یک کلاس جدید ایجاد کنید و به اون یک رنگ یا عکس خاصی بدید در مورد سئوال دوم : من خودم تو این انجمن یه قالب گذاشتم که فک کنم همینی هست که شما میگید و یه نور زیر منوهاش میاد اون حالت با سی اس اس ایجاد نشده بلکه یه عکسه که چون همیشه وسط منو قرار میگیره حتی اگه متن منو هم طولانی باشه به نظر میاد در طول منو کشیده شده این قالب رو دریافت کنید تا منظور من رو متوجه بشید http://forum.joomina.ir/thread-5835.html موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام دوست عزیز چرا ما همیشه میگیم بگردید !؟ برا اینکه هم شما پیشرفت کنید وهم 10000 بار کاری نشه ... ما هم وقت کنیم و فکر پیشرفت جامع جوملا ایران باشیم. و برای شما دوستان عزیز امکانات بیشری فراهم کنیم. در ضمن اگه من بخوام اینو بهتون بگم باید بشینم آموزش css بنویسم که قبل من خیلی ها اینکارو کردند و با شیوه های مختلف و... @ جناب دفای عزیز اون حالت هم با css و جاوا هست (jq, mt,..) هست که اصل این حالت با css هست . یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 در ویکی جوملا یک مقاله که البته باید خودتون زحمت بکشید و اونو برای زبان فارسی بهینه نمایید.در ضمن در فروم جوملا جهانی یکی سوال پرسیده و یکی دیگه همین جواب را بهش داده.در ضمن اگه دسترسی داشته باشید یک مقاله در فروم جومینا در بخش آموزش های سطح بندی شده پیشرفته منتشر کرده ام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 بله جناب شمسی منظور من از اینکه گفتم عکسه این بود که اون نور یه عکسه که با سی اس اس گذاشتن زیر منو اخه دوستمون گفته بود با کدهای سی اس اس طیف رنگ ایجاد شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaee 5 ارسال شده در شهریور 90 جناب شمسي عزيز از لطف و زحمات شما مطلع هستيم و خيلي هم ممنونيم و البته از شما انتظار نداريم كه وقتتون رو صرف خورده پاهايي مثل ما بكنيد... جناب عصمتي خودتون ميدونيد كه اكثرا منابع انگليسي هستن و مقداري سخت هست كه با اصطلاعات عاميانه مطرح شده توي فروم ها سرو كله زد و مفهوم رو بيرون آورد و البته تعداد اعضاي خاص جومينا هم كه انگشت شمار هستن كه ميتونن به مطالب خاص دسترسي داشته باشن كه البته ملامتي هم در اين موضوع نيست... حداقلش اين هست كه توي جومينا تا حالا هر بحثي از طراحي منو شده در نهايت پناه برده شده به يكي از ماژولهاي آماده... و لطفا يه چند نمونه از اين آموزشها كه براي طراحي منو صورت گرفته رو به منم نشون بديد تا اين 10000 باره كاري يكي بش اضافه بشه... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 اتفاقا شما به همون جایی که گفتم بشید خواهید دید که خیلی ساده مطرح کرده اگه مشکلی داشتید ما در خدمتیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaee 5 ارسال شده در شهریور 90 دوست من اگه منظورتون توي http://docs.joomla.org هست كه متاسفانه نتونستم مطلب دلخواه رو توش پيدا كنم لطف ميكني آدرس بدين انجمن يا ويكي يا جوملا داكز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 اولا یک سرچ کوچولو تو گوگل می خواست به این نام cascade menu+joomla 2- لینک تاپیک در فروم جوملا http://forum.joomla.org/viewtopic.php?t=22023 3-لینک در ویکی جوملا http://docs.joomla.org/Creating_a_CSS_Drop_down_Menu نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر