aidin2000 0 ارسال شده در شهریور 90 با سلام ادیتور قدرتمند و پیشرفته ckeditor سازگار با جوملا1.7 دمو از شرکت سازنده لینک دانلود البته جناب فرحزادیان عزیز نسخه بتا این ادیتور را در تاپیک زیر برای جوملا1.6 معرفی کرده بودن http://forum.joomina.ir/thread-2728.html چون خودم از جوملا1.7 استفاده میکنم سعی میکنم افزونه های ضروری که نصب میکنم اینجا معرفی کنم با اجازه مدیران نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen_blid 0 ارسال شده در شهریور 90 ممنون ولی این ادیتور کار نمیکنه دوست عزیز یعنی نصب نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aidin2000 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز تو صفحه لینک برا هر سه نسخه جوملا هست احتمالا اشتباه دانلود کردین یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen_blid 0 ارسال شده در شهریور 90 اتفاقا من برای 1.7 رو دانلود هم کردم در سایت اصلی هیچ کدوم نصب نشدند و فایل را شناسایی نکردند من تنظیمات سایتم رله رله هست شما خودتون نصب کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aidin2000 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز من خودم رو سایتم نصبش کردم چون خیلی برام جالب بود اینجا گذاشتمش این افزونه جزو افزونه هاییست که نصبش خیلی راحت است ضمنا بعد از نصب بایستی از قسمت مدیریت سایت فعالش کنید لطفا اسکرین شات خطا را بگذارید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر