mehdi68 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام من قبلا فوکا گالری 2.7.8 رو نصب کرده بودم و کار میکرد چند وقت پیش مجبورشدم پاکش کنم الان که دوباره اونو نصب کردم و میخوام مجموعه تعریف کنم همش میزنه که "خطا در ذخیره سازی مجموعه" میخواستم بدونم مشکل از کجاست ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در شهریور 90 سلام من قبلا فوکا گالری 2.7.8 رو نصب کرده بودم و کار میکرد چند وقت پیش مجبورشدم پاکش کنم الان که دوباره اونو نصب کردم و میخوام مجموعه تعریف کنم همش میزنه که "خطا در ذخیره سازی مجموعه" میخواستم بدونم مشکل از کجاست ممنون کدام نسخه را نصب کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi68 0 ارسال شده در شهریور 90 همون نسخه رو دوباره نصب کردم فوکا گالری 2.7.8 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در شهریور 90 همون نسخه رو دوباره نصب کردم فوکا گالری 2.7.8 چند نکته هست. 1- افزونه را دوباره حذف کنید 2- جداول دیتابیس رو دستی حذف کنید. 3- دسترسی به پوشه ها رو چک کنید. قبلش البته بکاپ از دیتابیس یادتون نره. اگر نشد در صورت تمایل دسترسی به مدیریت جوملاتون رو برام پیام خصوصی کنید تا نسخه ی جدید رو براتون نصب کنم. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Alireza 2 ارسال شده در شهریور 90 سلام موقع نصب فوکا، گزینه ای میاد برای "نصب" و گزینه دیگری برای "ارتقا"، احتمالا شما فراموش کردید گزینه نصب رو بزنید، دوباره تلاش کنید و اینبار گزینه "نصب" رو بزنید و امتحان کنید. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر