mhmb87 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوستان من یه ماژول بنام rokajaxsearch دارم که این با نسخه 1.5 و 1.6 هیچ مشکلی نداره ولی وقتی در جوملا 1.7 نصب میکنم بدرستی نصب میشه ولی اسم ماژول در قسمت ماژول منیجر نمیاد که بتونم فعال یا تنظیمات رو ببینم. آیا راهی داره بتونم این ماژول رو برای 1.7 فیکسش کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام در بیشتر موارد افزونه های 1.6 روی 1.7 کار می کنن شما یه بار حذف و دوباره نصب کن شاید درست بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhmb87 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام در بیشتر موارد افزونه های 1.6 روی 1.7 کار می کنن شما یه بار حذف و دوباره نصب کن شاید درست بشه ممنون از توجهتون ولی چندین بار حذف و دوباره نصب کردم نشد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 خواهش می کنم شما ببین تو دیتابیس و پوشه های سایت وجود داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید بایستی بعد از نصب افزونه مورد نظر به مسیر زیر برید: مدیریت سایت / افزونه ها / مدیریت ماژول ها بعد از ورود به مسیر بالا روی آیکون " جدید" کلیک کنید و روی عنوان ماژول مورد نظر کلیک کرده و در صفحه ای که باز می شه(ویرایش ماژول مورد نظر) تنظیماتش رو انجام داده و نهایتا ذخیره کنید... سلامت باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhmb87 0 ارسال شده در شهریور 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید بایستی بعد از نصب افزونه مورد نظر به مسیر زیر برید: مدیریت سایت / افزونه ها / مدیریت ماژول ها بعد از ورود به مسیر بالا روی آیکون " جدید" کلیک کنید و روی عنوان ماژول مورد نظر کلیک کرده و در صفحه ای که باز می شه(ویرایش ماژول مورد نظر) تنظیماتش رو انجام داده و نهایتا ذخیره کنید... سلامت باشید از کمکتون ممنون راهنمایی شما مشکلمو حل کرد واقعا ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر