yazditabar 2 ارسال شده در شهریور 90 سلام یه فایل html دارم که می خوام اوون رو بصورت خبرنامه و از طریق ایمیل ارسال کنم! سوالم اینه که چطوری می تونم فایل html رو در قالب ایمیل ارسال کنم؟ یکی از دوستان گفت با outlook میشه! حالا نمیدونم دقیقا از کدوم قسمت اوت لوک میشه html رو بهش داد؟ چون یه بار که تست کردم، ایمیل رو بصورت کد برام فرستاد! این فایل رو می خوام بفرستم: http://yazditabar.persiangig.com/email.html مستقیما از جی میل و یاهو نمیشه اینکار رو انجام داد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام شما میتونید از افزونه ارسال ایمیل که در جومینا هم معرفی شده استفاده کنید با این افزونه شما میتونید صفحه html رو به صورت ایمیل ارسال کنید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yazditabar 2 ارسال شده در شهریور 90 ممنون لطفا اسم این افزونه رو هم بگین! ضمنا بجز جوملا چه راهی هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 90 قالب ساز جوملا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام شما بغیر از افزونه می تونی از طریق سایت هایی که ابزارهای رایگان وب مستر رو ارائه میدن استفاده کنی مثلا وبگذر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yazditabar 2 ارسال شده در شهریور 90 ممنون بازم راه پیشنهاد بدین!:cool: - کسی با اوت لووک کار کرده راهنماییم کنه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 90 منظورتون دریافت ایمیل با اتولوک هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز آقای مرادی که اسم افزونه رو گفتن شما برو تو سایت جومینا هست در مورد راه دیگه هم یا از سایت هایی مثل وبگذر یا با نرم افزار مثلا اوت لوک برای کار با اوت لوک شما باید تنظیمات مختلفی انجام بدی و بسته به اینکه با چه ایمیلی (جی میل،یاهو،ایمیل شخصی و ...) به خوای اینکارو بکنی تنظیمات فرق میکنه تو اینترنت جستجو کنی کامل توضیح داده شده موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yazditabar 2 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز آقای مرادی که اسم افزونه رو گفتن شما برو تو سایت جومینا هست در مورد راه دیگه هم یا از سایت هایی مثل وبگذر یا با نرم افزار مثلا اوت لوک برای کار با اوت لوک شما باید تنظیمات مختلفی انجام بدی و بسته به اینکه با چه ایمیلی (جی میل،یاهو،ایمیل شخصی و ...) به خوای اینکارو بکنی تنظیمات فرق میکنه تو اینترنت جستجو کنی کامل توضیح داده شده موفق باشی اوون کامپوننتی که واسه جوملا بود و معرفی کرده بودین رو نصب کردم و تستش کردم و کدهای همون html رو که توو لینک زیر هست رو توی قسمت مورد نظر گذاشتم و برای ایمیلم ارسال کردم، ولی فقط تکس ها رو نشون میده و عکس و ... بک گراند رو نشون نمیده!! http://yazditabar.persiangig.com/email.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر