mysam 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام من قالب شار نیوز و چند تا از ماژول هاشو رو سایتم نصب کردم همچیزش خوب هست ولی یه مشکلی دارد اونم اینه که 2تا از مطالب درست توی صحفه جا می گیرند ولی مطلب سومی می ره سمت چپ و خا رج از کادر چه کار کنم درست شود ومطلب برود زیرش ممنونراستی ادرس سایت یادم رفت http://tkdgenaveh.gigfa.com/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در شهریور 90 احتمالا مطلبتون را از جایی کپی و پیست کرده اید درسته ؟ اگر این کار را انجام داده اید باید مطالب را پاک و اول در نت پد کپی و از انجا انتقالش دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mysam 0 ارسال شده در شهریور 90 اره از وبلاگم کپی کردم ولی بازهم درست نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام به صحبت آقای تهرانی توجه کنید و انجام بدید مطلب مورد نظر رو پاک کنید و در نوت پد کپی کنید و دوباره از نوت پد کپی و در ادیتور جوملا پیست کنید در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید پیرو راهنمایی های دوستان گلم باید عرض کنم که شما باید در مورد تمامی مطالبی که کپی و پیست کردید(فکر می کنم الان 3 مطلب بیشتر ندارید) کاری که گفته شد رو در مورد هر 3 تا مطلب انجام بدید چون اگر یکی از مطالب رو درست کرده باشید و مطلب بعد همون مشکل کپی پیست رو داشته باشه باز به هم ریختگی رو خواهید داشت... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mysam 0 ارسال شده در شهریور 90 آقا نشد من هرسه مطلب رو پاک کردم دوباره از نودپت گزاشتم بازم نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام بسته کامل رو نصب کردید یا فقط قالب و افزونه ها رو بصورت جداگانه!؟ با قالب های دیگه مشکلی ندارید!؟ ورژن جوملاتون چنده و چه تیمی!؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mysam 0 ارسال شده در شهریور 90 فقط قالب رونصب کردم 1.5 از پرشین ای تی هست و الان سه ساله جوملا رو نصب کردم و ازش استفاده می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 نفرمودید با قالب های دیگه مشکل نداشتید؟ به آخرین نسخه ارتقاء بدید... ترجیحا از جوملای تیم مامبو لرن استفاده کنید... (دانلود / آپلود / اکسترکت / حذف پوشه installation ) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر