tanha_to0 31 ارسال شده در شهریور 90 سلام به همه دوستان طاعات و عبادات قبول دوستان من ماژول AlphaUserPoints - Actual Points رو توي سايت نصب كردم و اعتبار كاربر رو نشون ميده و مشكل اينجاست كه با بعضي از قالبها مشكل داره مثلا توي موقعيت راست قرار ميدم و در قالب پيش فرض جوملا نشون داده ميشه و يا در قالب مولا علي كه جومينا منتشر كرده نمايش داده ميشه اما وقتي قالب جومينا آيكون رو بعنوان پيش فرض ميزارم نمايش داده نميشه و يا وقتي قالب سازماني آذر پرتال رو بعنوان پيش فرض ميزام نمايش داده نميشه آيا دوستان راهكاري براي حل اين مشكل دارن ؟؟ - توي موقعيت هاي ديگه قالب جومينا ايكون هم قرار دادم اما نشون داده نميشه - بقيه ماژول ها رو غير فعال كردم با نشون داده نميشه - حذف و دوباره نصب كردم باز نشون داده نميشه منتظر راهنمايي دوستان هستم با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام رو لوکال مشکل داری با روی سایتت؟ حالا الان دقیقا مشکل چیه؟!؟! شما که می گی رو یه سری قالب ها جواب نمیده و یه سری میده الان شما قالبت کدومه؟ اینکه میگی نشون نمیده یعنی حتی تو سورس صفحه هم هیچی نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزيز الان توي لوكال كار ميكنم مي خوام از قالب جومينا آيكون استفاده كنم توي سورس هم نشون نميده مشكل اينه كه توي قالبي كه من ميخوام استفاده كنم نشون داده نميشه اما توي قالبهاي ديگه نشون داده ميشه ( تست كردم كه افزونه مشكل دار يا نه كه با نمايش در قالب ديگه معلوم شد فقط توي قالب جومينا آيكون اينطوريه ) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 خودت بصورت دستی موقعیت ایجاد کن بذار توش ببین نشون داده میشه بررسی کن ببین سطح دسترسی و تراز بندی منو تو بخش مدیریت ماژول درسته یه کلاس ماژول بذار ببین درست میشه در نهایت روی یه هاست رایگان امتحان کن ببین بازم همین مشکل رو داری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر