مهدی بختیاری 60 ارسال شده در مرداد 89 سلام دوستان این ماژول به صورتی است که وقتی کاربری وارد سایت می شود کشور و استان آن کاربر را دور کره زمینی که در حال چرخیدن است نشان میدهد [align=center] [/align] دمو ماژول سازنده ماژول لینک دانلود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tohid68 0 ارسال شده در آبان 89 لینک دانلود مشکل داره که! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 89 سلام دوست گرامی به انجمن جومینا خوش آمدید شما برای این منظور می تونید براحتی وارد سایت زیر بشید: http://www.revolvermaps.com و این نقشه رو در اندازه و رنگ دلخواهتون انتخاب کنید و کدی که بهتون می ده رو توسط یک ماژول Html بصورت دستی(در مدیریت سایت قسمت مدیریت ماژولها ---> جدید) و یا نصب الحاقاتی که مخصوص قرار دادن کد هست مثل الحاق jumi این کد رو درش قرار بدید و ماژول رو در یکی از موقعیت های قالبتون منتشر کنید... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در آبان 89 من كد رو در ماژول html دستي ، قرار دادم اما در سايت ، فقط كد هاشو نشون ميده خودش نمياد آيا بايد پسوند پسوند کلاس ماژول رو تغيير بدم؟:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آبان 89 با سلام دوست عزیز برای قرار دادن از طریق ماژول html باید editor رو غیره فعال کنید ... ولی من شخصا کامپوننتjumi رو پیشنهاد میکنم ... یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Madahi 0 ارسال شده در آذر 89 سلام عزیز لینک دانلود مشکل داره لطفا بررسی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آذر 89 با سلام دوست عزیز قبل از دادن پست مطالب قبلی رو که دوستان ارسال کردن رو مطالعه کنید ... به پست شماره 2 و پشتر سر اون 3 دقت کنید به جواب میرسید . اینم لینک دانلود ماژول یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر