mohammadreza 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوستان من چند وقتی هست دارم یه سایت طراحی میکنم با لوکال مشکلی نداشتم وقتی آپلود کردم رو هاست یک مطلب ارسال کردم و زمانی رفتم سایت رو باز کردم اخطار قرمز رنگ زیر مواجه شدم: JFolder::create: Path not in open_basedir paths تو گوگل سرچ کردم همه زده بودند برای حد دسترسی فایلهاست که من هم اون کارها رو انجام دادم ولی مشکل برطرف نشد و امتحان کردم زمانی که پلاگینی رو هم میخوام نصب کنم خطا زیر رو میده: JFolder::create: Path not in open_basedir paths Unable to create destination ممنون میشم پاسخ بدید جوملا من نسخه 1.5.23 هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 90 از درستی تنظیمات configuration.php اطمینان دارید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadreza 0 ارسال شده در شهریور 90 از درستی تنظیمات configuration.php اطمینان دارید؟ بله عزیز همین tmp , log رو میفرمایید دیگه درسته درستش کردم و اون قسمت پرمیشن ها رو هم که نشون میده همه رو زده قابل ویرایش واسه این میگم چیکار کنم :s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 90 شما برید به مسیر libraries/joomla/filesystem/folder.php و این فایل را باز کنید. دنبال این خط بگردید: $obd = ini_get('open_basedir'); و این را جایگزین کنید: //$obd = ini_get('open_basedir'); ان شاء الله که درست میشه موفق باشید 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadreza 0 ارسال شده در شهریور 90 خداوند پدر و مادر شما رو بیامرزه آقا دستت درد نکنه گل کاشتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sina_67_85 4 ارسال شده در اردیبهشت 91 شما برید به مسیر libraries/joomla/filesystem/folder.php و این فایل را باز کنید. دنبال این خط بگردید: $obd = ini_get('open_basedir'); و این را جایگزین کنید: //$obd = ini_get('open_basedir'); ان شاء الله که درست میشه موفق باشید سلام.من این مشکل رو دارم و این راه رو انجام داد اما باز هم مشکل پا برجاست.میشه من رو کمک کنید؟ 1 واکنش ها : salimy نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
par_nadin 0 ارسال شده در دی 91 خدا به همه کسایی که این طوری وقت میذارن و مشکلات بقیه رو حل میکنن گشایش تو کاراشون عطا کنه. ممنونم از همتون. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
seminoo 5 ارسال شده در دی 91 خدا پدر مادرت رو بیامرزه یا برات نگه داره هرچی میخوای خدا بهت بده ، مشکل حل شد ، درود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rasoo 0 ارسال شده در دی 91 من هم مث بقیه دوستان میگم: خدا پدر مادرت رو بیامرزه یا برات نگه داره هرچی میخوای خدا بهت بده ، مشکل حل شد ، دو صد درود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر