amara 21 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوستان من خيلي دوست دارم يه انجمن تو جوملا بسازم و با جوملام تازه آشنا شدم ميخواستم بدونم روي هاست رايگان گيگفا ميشه نصبش كرد. متاسفانه مشكل اينه كه با اينكه آموزش داره تو سايتش نميتونم خود جوملا را روش نصب كنم اگه كسي اين لطفو برام بكنه ممنون ميشم جوملا را نصب كنه بعد انجمن ساز فارسي oxwall را برام نصب كنه اگه هزينه اي هم به روي چشم ( ( اگه كمكي تو نرم افزار maya خواستيد ميتونيد رو من حساب كنيد ) ) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 90 برای نصب جوملا مشکلی نداره ولی اکسوال روی آن نصب نمیشه . امکاناتش محدوده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام شما با کدوم بخش نصب مشکل دارید؟ برای ریختن جوملا خودش اینکارو واستون میکنه به هر حال در مورد نصب جوملا من می تونم واستون انجامش بدم اگه دوست داشتین یوزر و پسورد گیگفاتون رو برام پ.خ کنید تا براتون نصبش کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Napo 3 ارسال شده در شهریور 90 اگر انجمن تو جوملا میخواهید بسازید از کامپوننت kunena که فارسی شدش هم هست استفاده کنید نصبشم راحته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 90 جوملا و انجمن نصب شد و اطلاعات برای شما ارسال گردید. موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر