fantome10 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوستان من یه افزونه واسه معرفی محصول میخوام که با جوملا 1.6 سازگار باشه. هرچی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم. ممنون میشم کمکم کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام به این لینک مراجعه کنید http://extensions.joomla.org/extensions/advanced-search-results/297970 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fantome10 0 ارسال شده در شهریور 90 ممنون از راهنماییتون. معرفی محصول فارسیش هنوز نیومده ؟ واسه همین ورژن 1.6 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 در انجمن در قسمت جوملا 1.6/1.7 در بخش افزونه های فارسی جستجو کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fantome10 0 ارسال شده در شهریور 90 اون قسمت رو هم سرچ کردم ولی هیچ چیزی پیدا نکردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 پس باید یکی از همون ماژول ها رو فارسی کنید اگه نمی تونید اول افزونه مورد نظرتون رو انتخاب کنید سپس در بخش پیشنهاد برای فارسی سازی افزونه نامش و خودش رو معرفی کنید تا دوستان براتون فارسیش کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر