mohsen234 0 ارسال شده در شهریور 90 با سلام خدمت دوستان چرا در قالب هایی که با فریم ورک gantry طراحی شده اند و به طور پیشفرض امکان rtl دارند همه چیز راست به چپ میشود مانند ماژول ها اما کامپوننت قالب یعنی همان جایی که مطالب نمایش داده میشوند چپ به راست است؟ تغییراتی که در css دادم اثر نداشت. مثل اینکه باید در gantry تغییر اعمال کنم. لطفا بفرمایید در کدام فایل gantry تغییر باید اعمال شود؟ همچنین اضافه کردن فونت tahoma به قالب. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام شما دموی آنلاین از سایتتون قرار بدید تا بشه راهنمایی کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen234 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام شما دموی آنلاین از سایتتون قرار بدید تا بشه راهنمایی کرد من روی لوکال نصب کردم. جوملای 1.7 - gantry اخرین نسخه - قالب cloudbase2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 شما باید دموی آنلاین بدید تا من دسترسی به کدهای قالب شما داشته باشم میتونید از هاست های رایگان استفاده کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام در ادامه گفته های امیر حسن جان باید این رو هم عرض کنم که برای فارسی نشون دادن کانتنت باید زبان فارسی روی جوملا شما نصب شده باشد. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر