pasar 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام . من به تازگی قالب bluejoom v رو نصب کردم و خیلی هم خوبه ولی چند جا مشکل دارم , که اگر امکانش هست من رو راهنمایی کنید 1 . موقعیت جستجو یا search رو در قسمت موقعیت ها در ماژول ها پیدا نمی کنم یعنی انگار تخصیص داده نشده 2 . منوی اصلی سمت راست رو چه جوری مثل خود عکس اسکرین شات ( عنوان منو آبی رنگ ) بسازم؟(در جایی دیگه هم بحث شده در انجمن ولی جواب ناقص بوده لطفا راهنمایی کنید) اینم ادرس سایتم: http://massageonline.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام 1. در فایل xml قالبتون قسمتی هست که نام موقعیت های قالب تعریف شدن ما بین دو تگ: ما بین دو تگی که عرض کردم این رو قرار دهید و ذخیره کنید: (مثل سایر موقعیت ها که معرفی شدن) search 2. متوجه منظورتون نمی شم! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pasar 0 ارسال شده در شهریور 90 از جوابتون ممنونم در مورد قسمت دوم شکل نمایش منو مثل چیزی که در اسکرین شات هست در نمیاد ، نمیدونم کلاس ماژول رو فکر کنم باید تغییر بدم.عکس اسکرین شات(منوی اصلی در سمت راست) رو در جومینا ببینید و با سایت من مقایسه کنید.ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 در مورد سئوال دوم منوی اصلی سمت راست شما دقیقا مثل دموی قالب هستش مشکل چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر