pouria1980 0 ارسال شده در شهریور 90 با سلام من دنبال یه کامپوننت میگردم که بشه باهاش محصولات رو معرفی کرد و قیمت هر محصول نمایش داده بشه فرقی نمی کنه که کاتالوگ ساز باشه یا فروشگاه فقط ساده باشه و کار کردن باهاش راحت چند موردی رو که در سایت معرفی کردید نصب کردم ولی هم ظاهر ساده ای نداشت هم کار کردن باهاش سخت بود اگر ممکنه یه مورد معرفی کنید متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pedram_na 4 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز یکی از راحتترینها که خودم باهاش کار کردم dj.catalog هست ، مورد های دیگه هم هست که دوستان معرفی کردن مثل مدیریت آگهی که اونم افزونه خوبیه .. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouria1980 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز یکی از راحتترینها که خودم باهاش کار کردم dj.catalog هست ، مورد های دیگه هم هست که دوستان معرفی کردن مثل مدیریت آگهی که اونم افزونه خوبیه .. متشکر دوست عزیز اونو نصب کردم ؛ طریقه اضافه کردن محصول و غیره رو متوجه نشدم آموزشی ازش دارین ؟ اگر ممکنه آدرس سایتتون که این افزونه رو نصب کردید رو قرار بدید متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pedram_na 4 ارسال شده در شهریور 90 با سلام این لینک امیدوارم کمکت کنه ، چون با این افزونه فقط مدیر سایت میتونه محصولات اضافه کنه و کاربران نمی تونن از این افزونه صرف نظر کردم ، الان هم در حال حاضر نصب ندارم ، اگر دوست داشتید یوزر پس و آدرس سایتتون رو پست خصوصی کنید یه امتحانی کنم بهتون توضیح بدم اگه دوست داشتید ، لینک هم میتونه کمکتون کنه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز کار با این افزونه کاری نداره که شما برو داخل مدیریت کامپوننت اول تولیدکنندگان ایجاد کن بعد مجموعه های محصولات رو ایجاد کن و در نهایت محصولات رو دونه وارد کن و در بخش محصول جدید مجموعه و تولیدکننده مربوطه هست که باید انتخابشون کنی قیمت هم دستی وارد کن موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر