yazditabar 2 ارسال شده در شهریور 90 سلام سایتهای من در حال حاضر اغلبشون از جوملا1.5.17 تا 1.5.20 استفاده میکنن! * حالم سوالم اینه که با ارتقای جوملام به 1.7 مشکلی برای جوملام و افزونه هایی که ازشون دارم استفاده می کنم پیش نمیاره؟ * کم دردسر ترین راهه ارتقا چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام بطور کلی افزونه های جوملا 1.5 در جوملا 1.6 و 1.7 کارایی لازم رو ندارند مگر اینکه مختص اونها طراحی یا سازگار شده باشند... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در شهریور 90 سلام. از این آموزش کمک بگیرید: http://www.matlabha.ir/other/other/168-1-5-1-6.html موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در شهریور 90 سلام بهترین کار اینه که جوملا هاتون رو به 1.5.23 ارتقا بدید تا امنیت سایت هاتون بهتر تامین بشه. ولی ارتقا جوملا 1.5 به 1.7 خیلی دردسر داره و خیلی از افزونه های سایتتون دیگه کارایی قبل رو نخواهند داشت. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yazditabar 2 ارسال شده در شهریور 90 ممنون! یعنی در جوملا 1.7 یه پلاگین برای جوملا 1.5 نیست که افزونه های نسخه قبلی رو نمایش بده؟! مثل جوملا 1 که در جوملا 1.5 پلاگین ارث براش وجود داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در شهریور 90 سلام نه نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام متاسفانه این یکی از ضعف های بزرگ جوملا 1.6 و 1.7 هستش پیشنهاد می کنم اول در جوملای جهانی اسم افزونه هاتون رو جستجو کنید اگه نسخه سازگار با 1.6 و 1.7 اونها آماده شده ارتقا بدید البته شاید مشابه اون افزونه ها هم وجود داشته باشه به هر حال کمی جستجو و تحقیق کنید بعد ارتقا بدید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 البته من شنیدم که در حال ساخت می باشد. بازم باید منتظر بود:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر