aliahmadi 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام من یه کامپوننت نیاز دارم که کاربران تیک یک چک باکس را بزنن و زیرش نظر خودشون رو بنویسن و مهمتر اینکه یه شمارشگر یا نمودار بزرگ بالای صفحه باشه که تعداد نظرات رو نوشته باشه یه جور سایت رای گیری یا نظر سنجی شکلشو تو عکس زیر کشیدم کسی کامپوننتی سراغ داره که بعضی یا همه این کارا رو بکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام عکسی که گذاشتین مشکل داره به هر حال تو این لینک هر نوع افزونه که واسه رای گیری جوملا 1.6 و 1.7 وجود داره معرفی شده http://extensions.joomla.org/extensions/advanced-search-results/530030 موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliahmadi 0 ارسال شده در شهریور 90 فارسی اگه باشه بهتره من دقیقا یه کامپوننت جمع آوری امضا میخوام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزیز شما افزونه موردنظرت رو انتخاب کن دوستان هر کدوم که وقت داشته باشن واست فارسیش می کنن و میذارن تو انجمن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر