jagvar22 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام آیا امکان نصب قالب ها ، ماژول یا کامپوننت هایی که برای جوملا 1.6 هست در 1.7 وجود دارد؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 بله تقریبا 90 درصد افزونه های 1.6 روی 1.7 هم نصب میشن شما افزونه خاصی مد نظرت هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jagvar22 0 ارسال شده در شهریور 90 بله تقریبا 90 درصد افزونه های 1.6 روی 1.7 هم نصب میشن شما افزونه خاصی مد نظرت هست؟ نه افزونه خاصی رو نمیگم. من قبلا با ورژن 1.5 کار کرده بودم. می خواستم 1.6 یا 1.7 رو نصب کنم ، پیش خودم گفتم چون 1.6 قبل از 1.7 اومده احتمالا افزونه های بیشتری هم براش ساختن شاید 1.6 بهتر باشه ولی با این جوابی که شما دادین فکر کنم 1.7 بهتره. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 بله صد در صد 1.7 بهتره چون 1.6 مشکلات زیادی داشت الان نسخه پایدار و استیبل جوملا 1.7 بصورت فارسی توسط جومینا منتشر شده موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر