GodMaster 3 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوستان من دنبال اين قالب يا يه قالب مشابه اين كه بتونم روش تغيير بدم و به اين برسم رو دارم سعي كردم با ارتيستر ايجاد كنم اما چون 2 تا هدر داره نميشه و نمي تونيم سايه منوي راست رو ايجاد كنم ممنون ميشم كمك كنيد :huh: اينم سايتش lightmethod.com بيشاپيش ممنون :heart::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام اگر همین رو می خواین من براتون تبدیلش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
GodMaster 3 ارسال شده در شهریور 90 سلام اگر همین رو می خواین من براتون تبدیلش کنم آره مرتضي جان يه دنيا ممنون ميشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در شهریور 90 سلام. چون این قالب پولی هست می توانید از طراحش این قالبو بخرید.(چون این قالب مخصوص جوملاست.) اگر هم نخواستید ما می توانیم یکی مثل این قالب برایتون طراحی کنیم.(حدود 40 هزار تومان.) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
GodMaster 3 ارسال شده در شهریور 90 سلام. چون این قالب پولی هست می توانید از طراحش این قالبو بخرید.(چون این قالب مخصوص جوملاست.) اگر هم نخواستید ما می توانیم یکی مثل این قالب برایتون طراحی کنیم.(حدود 40 هزار تومان.) ممنون مهدي جان اما مرتضي جان گفت مي تونه كمك كنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر