phpnet 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام من مدیریت تماس حرفه ای جومینا رو نصب کردم دیدم آنتی اسپمش برای کاربرا مشکله دوباره حذفش کردم حالا تماس بامای قبلی هم از کار افتاده هرکاری میکنم جواب نمیده چی کار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در شهریور 90 فکر می کنم فایلهاش تماماً حذف نشده دستی حذف نمایید تست کنید و اطلاع بدید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
phpnet 0 ارسال شده در شهریور 90 فکر می کنم فایلهاش تماماً حذف نشده دستی حذف نمایید تست کنید و اطلاع بدید ممنون در پوشه کامپوننت فقط یک پوشه com_contact هست. حالا از کجا بدونم که مشکل چیه و از کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام شما جدوال افزونه در دیتابیس رو بررسی کن ببین حذف شدند یکبار پاکسازی پوشه ذخیره سازی رو انجام بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
phpnet 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام شما جدوال افزونه در دیتابیس رو بررسی کن ببین حذف شدند یکبار پاکسازی پوشه ذخیره سازی رو انجام بده آقای دفاعی تشکر و سپاس از جواب تان ولی از کجا پاکسازی پوشه را انجام بدم. قبلا دیده ام ولی الان کاملاً گیج شدم :cool: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 پاکسازی پوشه ذخیره سازی از طریق مدیریت جوملا منوی مدیریت جوملا --> ابزار ---> پاکسازی پوشه ذخیره سازی راستی اینکه می گید تماس با ما خود جوملا هم از کار افتاده منظورتون چیه؟ ارور میده یا اصلا نمایش داده نمیشه یکبار تماس و مجموعه مربوطه رو از مدیریت جوملاون حذف و دوباره با نام دیگری ایجاد کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
phpnet 0 ارسال شده در شهریور 90 پاکسازی پوشه ذخیره سازی از طریق مدیریت جوملا منوی مدیریت جوملا --> ابزار ---> پاکسازی پوشه ذخیره سازی راستی اینکه می گید تماس با ما خود جوملا هم از کار افتاده منظورتون چیه؟ ارور میده یا اصلا نمایش داده نمیشه یکبار تماس و مجموعه مربوطه رو از مدیریت جوملاون حذف و دوباره با نام دیگری ایجاد کنید آقای دفاعی وقتی روی منوی تماس با ما کلیک می کنم ایرور 404 میده. ولی در مدیریت کامپوننت درسته و چندبار مجموعه و تماس رو حذف و از نو ایجاد کرده ام بازم ایرور میده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام پس دوست عزیز احتمالا مشکل از لینک منو هستش شما تو منوی اصلی لینک تماس با ما رو حذف و دوباره ایجاد کن احتمالا درست میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
phpnet 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام پس دوست عزیز احتمالا مشکل از لینک منو هستش شما تو منوی اصلی لینک تماس با ما رو حذف و دوباره ایجاد کن احتمالا درست میشه واقعا عجیبه من هم مجموعه تماس و تماس و منوی تماس با ما رو چندبار حذف کردم ایجاد کردم ولی بازهم ایرور میده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر