rahnamafard 2 ارسال شده در شهریور 90 سلام. عزیزان دستوری هست که با استفاده از اون به شرط دسترسی بشه محتویات محلی (مثلا یک پوشه) را در آدرسی دید؟ مثلا می خواهیم ببینیم در آدرس www.site.com/templates چه پوشه هایی وجود دارد؟ (این مثال بود ها!!!) باید چه دستوری در آدرس بار بزنیم تا برایمان لیست شود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز کمی صبر داشته باشید شما ساعت 6 صبح سئوال پرسیدی 9 صبح جواب می خوای من اینطور متوجه شدم که شما می خواین مثلا عکس های یک قالب رو ببینید درسته؟ اگه اینطوره شما باید بری تو سورس صفحه و اسم قالب رو دربیاری از روی آدرس فایل ها مثلا فایل های css بعد بری به پوشه موردنظرت مثلا برای سایت www.site.com قالب beez نصب شده ادرس پوشه عکس هاش میشه این www.site.com/template/beez/images البته این رو هم بگم طراحان برای عدم دسترسی به محتویات پوشه های قالب یه فایل index.html تو پوشه ها میذارن تا شما نتونی محتویات پوشه ها رو ببینی اگه متوجه نشدی یه سایت آزمایشی بگو تا عملی واست توضیح بدم موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnamafard 2 ارسال شده در شهریور 90 نه شما منظور بنده رو اشتباه متوجه شدید. منظور من این بود که می خواهم محتویات پوشه ای رو از طریق دستوری در مرورگر ببینم. باید چچه دستوری رو تو آدرس بار وارد کنم. مثلا می خواهم ببینم تو فلان فولدر چه چیز هایی موجوده ( فرض کنید دسترسی هم دارم ) برای این کار باید چه دستوری رو تو آدرس بار مرورگر بزنم؟ یه چیزی مثل دستور ?tp=1 که به آخر سایت اضافه می کنیم و موقعیت ها رو نشون میده. حالا می خواهم به ته هر آدرسی یه کدی بزنم که محتویات داخل اون آدرس برایم لست بشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 نه به این شکل نه کدی نیست این چیزی که شما می خواین یه جورایی نفوذ به سایته:1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnamafard 2 ارسال شده در شهریور 90 حتی اگه دسترسی کامل داشته باشم؟ مثلا ادمین سایت باشم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در شهریور 90 می تونی از افزونه اکسپلورر استفاده کنی که مدیریت فایل های هاست هست موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnamafard 2 ارسال شده در شهریور 90 عزیزان من که نمی خواهم از قسمت مدیریت پنل جوملا وارد شم! از طریق سایت. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام فکر نمی کنم چنین امکانی براتون باشه! بنده که تا بحال ندیدم! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز ساختار سایت جوملایی اینه که در هر پوشه یک فایل index.html صفحه سفید وجود داره که وقتی شما مسیر پوشه رو در مرورگر میزنید این فایل لود میشه و به شما صفحه سفید نشون داده میشه پس شما تا وقتی ندونید فلان فایل در اون پوشه موجود هست یا نه و اسم اون فایل رو نزنید نمتونید دسترسی داشته باشید کاری که میتونید بکنید اون فایل index.html رو از پوشه پاک کنید تا محتویات پوشه از طریق مرورگر دیده بشه ولی اینکار امنیت رو خیلی میاره پایین و توصیه نمیشه در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnamafard 2 ارسال شده در شهریور 90 فرض کنید من فایل Index رو برداشتم. حالا اگر هر آدرسی رو بزنم، لیست محتویاتش تو مرورگر نمایش داده می شه؟ممنون. امتحان کردم و نتیجه رو دیدم. این امکان امنیتی جالبی در جوملاست! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Napo 3 ارسال شده در شهریور 90 فایل ایندکسی که تو هر پوشه هست رو برداری محتویات همون پوشه رو نشون میده هرپوشه ای که بخوای ببینی باید ایندکس اونو برداری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnamafard 2 ارسال شده در شهریور 90 ممنون دوست عزیز. برای سایت هایی که با غیر از جوملا هم طراحی شدن هم همین کار رو باید کرد؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام بستگی داره که اون های چه جور باشن ولی معمولا دیگه هر سی ام اسی باید این خاصیت رو داشته باشه چون اگه نباشه که امنیت نداره و فایل ها به راحتی قابل دیدن هستن و دست هکر بازه در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزیز اسکریپت هایی هست که فایل منیجر هستد و مانند فایل منیجر سی پنل کار می کنند از اونها می تونی استفاده کنی ولی اجازه بدید بخاطر امنیت سایتها عمومی نگیم اگه کسی خواست توی پیام خصوصی بگه تا لینک دانلود بدم البته فکر کنم اسکریپت وارز باشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر