ali. 0 ارسال شده در شهریور 90 من یک قالب رو توی هاست، تو پوشه template آپلود کردم ولی تو قسمت مدیریت قالب های جوملا اونو نشون نمیده، مشکل چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام ابتدا سعی کنید قالبتون رو از طریق پنل مدیریت نصب کنید... در مورد اضافه کردن قالب بصورت دستی در جوملا قبلا در انجمن بحث شده و نیاز به کمی جستجوست... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali. 0 ارسال شده در شهریور 90 با سلام ابتدا سعی کنید قالبتون رو از طریق پنل مدیریت نصب کنید... در مورد اضافه کردن قالب بصورت دستی در جوملا قبلا در انجمن بحث شده و نیاز به کمی جستجوست... موفق باشید من جستجو کردم ولی چیزی پیدا نکردم! قالبی که می خوام بزارم قالب خود جومینا است، میشه فایل نصبش رو بدید. ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز در جوملا 1.6 و 1.7 نمیشه با کپی کردن قالب رو قرار داد بلکه باید قالب نصب بشه برای نصب از پوشه هم شما میتونید قالب رو در پوشه tmp قرار بدید و در صفحه نصب فیلد دوم که همون نصب از پوشه هست رو انتخاب و نصب کنید. این هم لینک سرچ: http://forum.joomina.ir/search.php?action=results&sid=078afa9155f820c46325983ea64077ed&sortby=lastpost&order=desc شما جستجو کنید تا بهتر به نتیجه برسید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر