رفتن به مطلب
aminweb

افزونه پورتال مشتری

پست های پیشنهاد شده

سلام ...

دوستان من دنبال یه افزونه میگردم که بتونم به جورایی پورتال مشتری(نه به بزرگی اسمش) راه اندازی کنم برای سایت یه شرکت

مثلا:

کاربر وارد بشه و یک داشبورد امکانات وجود داشته باشه از جمله امکانات تیکت دهی ، پایگاه دانش ، سفارشات و ...

بزارین یه جوری بگم قابل لمس : چیزی مثل WHMCS می خوام اما اگر امکاناتش از اونم کمتر بود اشکالی نداره ......

ممنون میشم اگر کمکم کنین.....

(البته فکر اینو دارم که این امکاناتو جدا جدا جمع کنم و همشونو تحت عنوان منوی کاربری که برای اعضا ویژه شده باشه قرار بدم)

:thankyou:

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز

شما نیاز به یک افزونه ندارید شما نیاز به یک سایت دارید که این امکانات را داشته باشه و یک منو اعضا درست کنید و به اعضا دسترسی به امکانات را بدید

موفق باشید

لینک به ارسال

سلام

فک نمی کنم همچین افزونه ای باشه

اگرم باشه تجاریه

ولی افزونه برای چیزهایی که شما می خواید بصورت جداجدا هست

مثلا واسه تیکت، سفارشات و ... افزونه داریم

من یه پیشنهاد دارم شما یه منو ایجاد کن که فقط اعضای سایت بهش دسترسی داشته باشن (شبیه منو کاربری که پس از ورود برای اعضا نمایش داده میشه)

بعد تو اون منو به این افزونه ها لینک بده

موفق باشی

لینک به ارسال

دوست عزیز

شما نیاز به یک افزونه ندارید شما نیاز به یک سایت دارید که این امکانات را داشته باشه و یک منو اعضا درست کنید و به اعضا دسترسی به امکانات را بدید

موفق باشید

ممنون آقای رضایی اما نمی خوام به پایگاه داده دیگه ربط بدم میخوام روی خود جوملا نصب کنم گفتم که امکانات مهمش تیکت دهی،پایگاه دانش(مقالات) باشه.....

لینک به ارسال
من یه پیشنهاد دارم شما یه منو ایجاد کن که فقط اعضای سایت بهش دسترسی داشته باشن (شبیه منو کاربری که پس از ورود برای اعضا نمایش داده میشه)

ممنون آقای دفاعی عزیز خودمم اول این فکر بنظرم رسیده بود:

(البته فکر اینو دارم که این امکاناتو جدا جدا جمع کنم و همشونو تحت عنوان منوی کاربری که برای اعضا ویژه شده باشه قرار بدم)

اما می خواستم ببینم یه کامپوننت که این امکانات و یه جا داشته باشه وجود داره ؟؟؟ نمیدونم دوستان با افزونه های CRM کار کردن؟؟؟ میتونم با اونجور افزونه ها استفاده کنم؟؟؟؟

:thankyou:

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...