havafaza 3 ارسال شده در شهریور 90 سلام سایتم ویروسی شده چی کار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در شهریور 90 سلام جناب havafaza لطفا به قوانین احترام بگذارید و در خواست خود رو در انجمن مربوط به خودش ایجاد کنید. این انجمن برای معرفی افزونه های فارسی هست ، نه سوال درباره ویروس سایت شما... + از کجا فهمیدی سایتت ویروس داره؟ + الان چه مشکلی داری؟ موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در شهریور 90 از كجا فهميدي ويروسي شده؟ :1: خود سي پنل يه آنتي ويروس داره اونو يه امتحان بكن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
havafaza 3 ارسال شده در شهریور 90 سلام تو سایت میایم نود 32 هشدار میده. آدرس سایت www.farsnet.co.cc نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام شما تو سایتتون از افزونه های نال شده و وارز استفاده می کنید؟ احتمالا مشکل از هموناست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در شهریور 90 سلام. من سایتتون را باز کردم ولی آنتی ویروسم هشدار نداد. اگر از چیزی که آقای دفاعی گفتند استفاده نمی کنید ، به احتمال زیاد عیب از آنتی ویروستون هست که زیادی حساسه. برای کم کردن حساسیت آنتی ویروس ها مقاله های زیادی در نت موجود است. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در شهریور 90 نه ، صد در صد در سایت اسکریپت های آلوده استفاده شده. منم چک کردم و مشکل شما یکی دو تا نیست. بنظرم رسید اکثر ماژول هایی که با ماله VTEM هست ویروسی هستند. سعی کن هرچه زودتر مشکل رو اصلاح کنی. اگه گوگل ویروس ها رو تشخیص یده ، از نظر SEO حالا حالا ها عقب می اوفتی... موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در شهریور 90 از هاستتون بخواهید پنلتون را اسکن کنه . جنای شکیبا هم راست میکن میگن اگر گوگا ویروس را تشخیص بده مصیبتت شروع میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر