mnkh97 7 ارسال شده در شهریور 90 سلام همه دوستان خسته نباشید 1_قالبی که بنده استفاده می کنم( mg_joomlart ) مطالب به طور واضح از هم تفکیک نمیشن(معمولا قالبهایی که دیدم به این شکل بودند) می خواستم کمک کنید برای گذاشتن کادر و یا بکگراندی برای مطالب ، تا راحتتر بتوان مطالب را از هم تشخیص داد (هنگامی که از تنظیمات دوستونه برای مطالب استفاده می کنید این موضوع بیشتر نمود پیدا می کنه) 2_ از دوستان می خواستم روشی را بهمون معرفی کنند برای دادن اندازه ای ثابت به مطالب دو ستونه ، تا مطالب نامرتب نباشن و مطالب دو به دو در ستونها ، هم اندازه و هم راستای هم قرار بگیرند چیزی شبیه سایت انصار کلیپ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در شهریور 90 درود بر شما دوست عزیز اینها که نوشته اید توضیحش را هیچ کس نمیتونه در یک پست به شما بگه شما حتما باید به کدنویسی قالب مسلط باشید مخصوصا در قالب های پیچیده ای مثل جوملارت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnkh97 7 ارسال شده در شهریور 90 سلام آقای تهرانی خسته نباشید اگه اساتید یه کم راهنمایی کنند و راه حلی کلی هم بدند ممنون میشم ما بقیش با کد ور می رم و یه کاریش می کنم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزیز برای این کار باید به کد نویسی قالب مسلط باشی ولی توضیح کلی 1 برای هر مطلب باید هدر بگذاری از توی سی اس اس 2 برای هر مطلب بگراند و کادر تعریف کنی 3 باید از پوشه html در قالب کمک بگیری این روش کلی. ولی کسی نمی تونه دقیق بهت بگه چیکار کنی چون باید کامل اول قالبت بررسی بشه موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام برای تغییر در شکل نمایش مطالب بهتر از افزونه های مدیریت مطالب استفاده کنی اینجوری خیلی راحتره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnkh97 7 ارسال شده در شهریور 90 آقای رضایی ممنون ولی منظورم اینقدر کلی نبود مثلا برای تنظیم height مطالب از چه کدی می تونم استفاده کنم یا برای گذاشتن کادری برای مطالب قالب را هم در پست اول گذاشتم با تشکر ازشما اگر کمک کنید ممنون میشم سلامبرای تغییر در شکل نمایش مطالب بهتر از افزونه های مدیریت مطالب استفاده کنی اینجوری خیلی راحتره آقای دفاعی ولی بنده افزونه ای را که نیازهام را برطرف کنه پیدا نکردم اگر سراغ دارید لینکشا برای استفده بذارید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnkh97 7 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوستان ما از ایجاد سایز ثابت برای پستها گذشتیم خواهشا کمکی کنید جهت ایجاد کادر برای پستها با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnkh97 7 ارسال شده در شهریور 90 دوستان میشه یه دستی به کیبورد ببری من می خوام پستهای سایت مثلا شبیه با این سایت بشه ممنون میشم اگر کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر