وحید بندره 4 ارسال شده در شهریور 90 سلام. وقتی ماژول گلوبال نیوز رو در قالب تابناک 4 فعال میکنم. فونت عنوان مطالب کوچیک میشه لطفا راهنمایی کنید که چه جوری باید درستش کنم؟ مشکل از کد های قالب است یا خود افزونه گلوبال نیوز ؟ دمو : www.darhayebaz.com Thanks نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام این مشکل رو با قالب دیگه ای هم دارید؟ اگه نه مشکل از کدهای Css قالب هستش احتمالا کدهاشون با هم تداخل داره:1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید بندره 4 ارسال شده در شهریور 90 نه با دیگر قالب ها مشکل نداره و فقط با همین قالب مشکل داره ! آیا راه حلی داره که مشکل رفع بشه؟ :thankyou:راستی الان امتحان کردم با قالب تابناک هزاره هم مشکل داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در شهریور 90 دلیلش اینه که پکیج این قالب با همین گلوبال نیوز تصحیح شده متاسفانه الان سایتتون بالا نمیاد و اگر نه کدهاش را برای تصحیح بهتون میدادم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید بندره 4 ارسال شده در شهریور 90 آقای تهرانی الان تست کردم سایت باز میکنه ممنون میشم کمک کنید مشکل برطرف بشه، آخه افزونه دیگه ای بهتر از گلوبال نیوز برای نمایش اخبار ندارم. ماژول mod_thumbsup هست اما هر کاری میکنم عنوان مطلب قرار نمی گیره بالای تصویر و اینجوری خوب نیست . :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در شهریور 90 شاید با آی پی من مشکل داره . شما بقیه کارات را انجام بده فردا برات درست میکنم فقط یه sms بده یادم نره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر