mal2moh 2 ارسال شده در شهریور 90 سلام از همکارانی که در زمینه منوهای جاوا و css مهارت دارند درخواست می شود که اینجانب قصد ارائه منوهایی دقیقا مثل سایت ebay.com در موقعیت بالا و سمت چپ سایت مربوطه قرار گرفته اند را دارم در صورت داشتن توانایی لطفا از طریق پیام خصوصی و یا ایمیل info@tam-co.net اعلام بفرمائید متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام فکر کنم شما برای اینکار باید با مدیران تماس بگیرید:dodgy: هم شمارشون هست هم پ.خ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در شهریور 90 سلام من کدهای اون منو رو از تویه سایت برداشتم و می تونید از این آدرس دانلودش کنید. بنظرم رسید روش ساخت منوهاش ، با استاندارد ساخت منو توسط ماژول منوی جوملا یکی باشه. حالا شما می تونید دو تا کار بکنید : 1- راه بی هزینه : اگه دانش فنیش رو دارید ، این کد ها رو تویه یکی از موقعیت های قالبتون قرار بدید و در اون موقعیت ماژول جوملا رو فراخوانی کنید. 2- راه هزینه دار : همون طور که خواسته بودید ماژولش رو براتون بنویسیم. اگر هنوز می خواهید ماژولش نوشته بشه ، به من پیام خصوصی بدید. موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر