amin_blog 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام خدمت دوستان. میخواخستم بدونم ذرین جومینا برای جوملا 1.6 هم هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام خیر این نسخه برای جوملا 1.5 هست... برای 1.6 یا 1.7 اگر بخواهید باید براتون آماده کنند... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amin_blog 0 ارسال شده در شهریور 90 برای استفاده از ذرین جومینا باید 1.5 نصب کنم؟ آخه من میخوام یه فروشگاه کوچیک راه بندازم و میخوام امکان پرداخت آنلاین داشته باشه. آخرین ورژن 1.5 چیه؟ رفتم ذرین جومینا رو دانلود کنم اما لینکش خراب بود. از کجا میتونم تهیه اش کنم؟ با تشکر از توجهتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 بله این نسخه رو باید در جوملا 1.5 نصب کنید اگر برای جوملا 1.6 یا 1.7 خواستید باید سازگار بشه... این تاپیک رو مطالعه کنید: http://forum.joomina.ir/thread-4106.html اگر منظورتون آخرین ورژن جوملا 1.5 هست، آخرین نسخه از این سری 1.5.23 هست... لینک دانلود بررسی شد. (مشکلی نداشت - مجدد سعی کنید) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر