fantome10 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام من ماژول تب ساز رو از همین سایت دانلود کردم از قسمت ماژول های فارسی نشده و نصبش کردم. حالا مشکلی دارم اینه که چپ چینه.بعد خواستم برم تو سورسش راس چینش کنم ولی نمیدونم سورسش کجاست . در واقع به پوشه مودول ها رفتم و وارد پوشه این ماژول شدم. ولی هر چی گشتم سورسی که اینو راستچین میکنه پیدا نکردم. میشه بگین کجا میتونم این سورسو پیدا کنم. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام باید از طریق دارکتوری ماژول ها ودارکتوری ماژول مورد نظر و...css این کار رو انجام بدین . / اگه نتونستید پیدا کنید یک دمو از تب ساز (دمو سایت سازنده یا دمو از سایت خودتان) بدید تا دقیقا بگم در کدوم مسیر قرار دارد یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fantome10 0 ارسال شده در شهریور 90 این لینک دموی این تب است که جناب آقای گنجی زمت کشیدن تو سایت گزاشتن. http://tools.gavick.com/tabs.html#gallery فقط لطفا بگید چطوری میتونم به سورسش دسترسی داشته باشم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در شهریور 90 سلام جناب fantome10 این صفحه ای که شما لینکش رو گذاشتید ، دمو این ماژول نیست ، بلکه ، اسکرین شات های ماژول هستند. لطفا لینک دمو بدید. موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر