ub.maka 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوستان یه نفر یه سفارشی داد تو کار واردات، صادرات بود. گفت می خوام یه سایتی داشته باشم که افراد تولید کننده اطلاعات محصولاتشون رو به من بگن بعد افرادی که یک سری محصولات نیاز دادن هم اطلاعاتشون رو وارد کنند. بعد ببینه اونی که براش می صرفه یا می تونه رو وارد یا صادر کنه. می خواستم ببینم برای این چنین سایتی چه افزونه هایی به نظر شما باید استفاده کرد؟! با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام فرم ساز یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ub.maka 0 ارسال شده در شهریور 90 با سلام فرم ساز یا علی ممنون که جواب دادین:thankyou: این ایده تو ذهن خودم هم بود اما سایت فقط با یک فرم ساز که نمی شه چه مازول های دیگه ای برای این کار پیشنهاد میکنید که سایت رو بهتر جلوه بده یا به عبارتی سایت رو پر کنه؟ این اولین سفارشم هست یه خورده وسواس می خوام بزارم که کارم خوب صدا بده:1: اگه شما در این زمینه تجربه ای دارین ممنون می شم:acigar: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 سلام جالبه ! همه میخوان با استفاده از کمتزین افزونه بهترین کار ها رو انجام بدن شما ..! کار خوب کاری نیست که توش بیشتر افزون بکار رفته باشه ! @ برای پر کردن سایت خودتون باید دلخواه پرکنید ..میتونید از افزونه های معرفی شده در فروم و سایت استفاده کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ub.maka 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام جالبه ! همه میخوان با استفاده از کمتزین افزونه بهترین کار ها رو انجام بدن شما ..! کار خوب کاری نیست که توش بیشتر افزون بکار رفته باشه ! @ برای پر کردن سایت خودتون باید دلخواه پرکنید ..میتونید از افزونه های معرفی شده در فروم و سایت استفاده کنید یا علی نه اصلا منظورم این نبود. افزونه های دیگه برای این زمینه چی هستن مثلا ماژول نرخ ارز یا یه همچین چیزایی که تو این زمینه به درد بخوره اصلا جوملا ماژول نرخ ارز داره؟؟! فک کنم منظورم رو فهمیده باشین؟!:-/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام به نظرم این کار رو میتونید با افزونه های کاریابی هم انجام بدید یعنی یک عده میان سفارش کالا میدن و عده هم کالا (کار موجود هست) فکر کنم بتونید با اونها پیاده سازی کنید ولی فرم ساز هم خوب جواب میده ولی کار بیشتری میبره برای مدیریت در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ub.maka 0 ارسال شده در شهریور 90 والا این آقا یه سایتی شبیه alibaba.com می خواد میشه براش درست کرد یا مثلا در یه حدی شبیه به اون باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام شما اول ببین این اقا می خواد چقدر واسه سایتش خرج کنه اون سایتی که شما گذاشتین خیلی حرفه ای هستش به نظرم چیزی اقای مرادی گفتن خیلی خوبه فقط کافیه کمی خلاقیت به خرج بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ub.maka 0 ارسال شده در شهریور 90 ممنون شما دقیقن چه افزونه ای رو پیشنهاد می کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 عرض کردم که همون چیزی که اقای مرادی گفت کامپوننت کاریابی کمی تو ترجمش دست کاری کنی متونی چیزی که می خوای رو درست کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در شهریور 90 بله دوست عزیز میشه درست کرد و شاید نیاز باشه که افزونه ای نوشته بشه افزونه ای ادیت بشه و هزاران امکان دیگه ... ولی در نهایت میشه همچین کاری کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر