esfahan2000 0 ارسال شده در شهریور 90 با سلام به همه اساتيد ميخاستم بدنم من چطوري ميتونم تركيبي از فلش و جوملا را روي سايتم داشته باشم منظورم اين هست كه مثلا من intro با فلش طراحي ميكنم براي سايت اما ما بقي را ميخام از قالب جوملا باشه يا مثلا منويي را كه خودم با فلش طراحي كردم را بزارم با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز قبلا در این مورد بحث شده جستجو کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
esfahan2000 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز قبلا در این مورد بحث شده جستجو کنید. ممنون از پاسختون اما ميشه لطف كنيد و لينك بحثش را بزاريد با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام این هم لینک : http://forum.joomina.ir/search.php?action=results&sid=acbfc270a04fd7a1ea8d266b5c6bbf67&sortby=lastpost&order=desc اگه جواب نداد شما در جستجو پیشرفته "فلش" رو در عنوان جستجو کنید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
esfahan2000 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام این هم لینک : http://forum.joomina.ir/search.php?action=results&sid=acbfc270a04fd7a1ea8d266b5c6bbf67&sortby=lastpost&order=desc اگه جواب نداد شما در جستجو پیشرفته "فلش" رو در عنوان جستجو کنید. در پناه حق... ممنون دوست عزيز كه جواب ميدي اما پاسخي كه به جواب من اشاره كرده باشه من نتونستم پيدا كنم اگر ممكن هست شما همينجا توضيح بدين. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnamafard 2 ارسال شده در شهریور 90 دوست من چطور پیداش نکردی؟ مطلب که پره!!! شما اول بگو کدوم یک از مثال هایی رو که زدی می خواهی؟ مثلا اگه منو طراحی کردی می تونی اون رو آپلود کنی و بعد با استفاده از ماژول html دستی (دلخواه) و با استفاده از کد زیر اون رو در موقعیت مناسب قرار بدی :1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در شهریور 90 با سلام به همه اساتيد ميخاستم بدنم من چطوري ميتونم تركيبي از فلش و جوملا را روي سايتم داشته باشم منظورم اين هست كه مثلا من intro با فلش طراحي ميكنم براي سايت اما ما بقي را ميخام از قالب جوملا باشه يا مثلا منويي را كه خودم با فلش طراحي كردم را بزارم با تشكر دوست عزیز باید فایل فلش رو داخل یه فایل با پسوند html یا htm قرار بدی و اون رو تو root هاستتون upload کنی. نمونشو من تو سایت www.abbastamas.ir انجام دادم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
esfahan2000 0 ارسال شده در شهریور 90 با سلام به همه اساتيد ميخاستم بدنم من چطوري ميتونم تركيبي از فلش و جوملا را روي سايتم داشته باشم منظورم اين هست كه مثلا من intro با فلش طراحي ميكنم براي سايت اما ما بقي را ميخام از قالب جوملا باشه يا مثلا منويي را كه خودم با فلش طراحي كردم را بزارم با تشكر دوست عزیز باید فایل فلش رو داخل یه فایل با پسوند html یا htm قرار بدی و اون رو تو root هاستتون upload کنی. نمونشو من تو سایت www.abbastamas.ir انجام دادم. با تشكر از همه دوستان. الان من ميخام اين را ببرم توي سايتم ميشه يه كم به صورت پله به پله توضيح بدين با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزیز اونیکی شما گذاشتین نرم افزاره شما با اون فلش مورد نظرتون رو ایجاد کنین بعد با روشی که p30note گفت اینترو رو ایجاد کن موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
esfahan2000 0 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزیز اونیکی شما گذاشتین نرم افزاره شما با اون فلش مورد نظرتون رو ایجاد کنین بعد با روشی که p30note گفت اینترو رو ایجاد کن موفق باشی منظورم خروجي اون نرم افزار بود ممنون كه پاسخ دادين نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزیز اونیکی شما گذاشتین نرم افزاره شما با اون فلش مورد نظرتون رو ایجاد کنین بعد با روشی که p30note گفت اینترو رو ایجاد کن موفق باشی منظورم خروجي اون نرم افزار بود ممنون كه پاسخ دادين دوستان هم در مورد خورجيش گفتن ديگه نيگا: :heart: به كلمات قرمز رنگ توجه كن! شما با اون (نرم افزار) فلش مورد نظرتون رو ایجاد کنین (خروجي بگيريد) بعد با روشی که p30note گفت اینترو رو ایجاد کن موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر