jagvar22 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام. من چند تا سایت درست کردم و می خوام حدود 20 روز روی یه هاست قرار بدم. اگه می شه یه هاست مناسب معرفی کنید که: 1. بشه یه ماه ازشون فضا اجاره کرد 2. قیمت مناسبی داشته باشه 3.cpanel باشه نه vista تو تایپیک ها گشتم ولی نتونستم چیزی پیدا کنم. اگه سوالم تکراریه لطف کنید و لینک تایپیک رو بزارید با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید لطفا این دست سوالاتتون رو در اینجا مطرح کنید: www.webhostingtalk.ir سلامت باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 سلام سایت ها تون رو برای موضوع خاصی می خواهید استفاده کنید که لازمه فقط 20 روز سایت ها کار بکنند؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام من تا حالا ندیدم کسی هاست یه ماهه بفروشه یعنی واسش نمی صرفه خب از هاست های رایگان استفاده کن بعد از 20 روز سایت رو غیرفعال کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arshetoos1 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام شما میتونید از نت افراز هاست رو به صورت ماهیانه بخرید http://netafraz.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در مرداد 90 به علت اینکه الان در لیالی قدر هستیم من بهتون میدم.قیمت و حجم مورد نیاز را پ.خ کنید تا قیمت را اگه خوب بود که هیچ اگه نه کم و زیاد کنیم تا هم من و هم شما راضی باشیم.موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در مرداد 90 سلام سرورهای مطمئن کارینای کانادا tam-co.net 10 روزه به بالا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر