mohsen_blid 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام خدمت دوستان من یه مشکل دارم با کتابخانه جی کوئری دارم تو یک فایل جدید یک کد می نویسم که می خوام از کتابخانه جی کوئری استفاده کنم اما مشکلم اینه که من تو لوکال هاست هستم و هر کاری می کنم نمی تونم جی کوئری رو فراخوانی کنم تو کد هام فعلا خواستم تو یک صفحه دیگه کد هام رو امتحان کنم بعد که درست شد به جوملا اظافه کنم ولی هر کاری کردم نشد جستجو هم کردم چیزی پیدا نکردم ممنون میمش کمک کنید تا جی کوئری رو بتونم تو کد هام استفاده کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام در جوملا برای معرفی فایل های جی کوئری و جاوا اسکریپت از این کد استفاده کنید: type="text/javascript"> در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز اشاره نکردید برای چه چیزی نیاز به جی کوئری دارید اگه دارید برای قالب استفاده می کنید باید از روشی که اقای مرادی گفت استفاده کنی اما برای ماژول نمی تونی از این کد برای فراخوانی استفاده کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر