وحید بندره 4 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوستان من وقتی میخوام قالب تابناک نسخه 4 رو نصب کنم اینجور خطایی میده : JInstaller::install: فایل '/home/todidir/domains/vahidexe.com/public_html/tmp/install_4e523168945b0/sharnews_position.png' موجود نمی باشد. باید چیکار کنم تا نصب بشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید باید فایل sharnews_position.png رو به قالب اضافه کنید... راه دیگه اینکه قالب رو بصورت دستی به جوملاتون اضافه کنید! (آپلود پوشه اصلی قالب در پوشه templates واقع در دایرکتوری که پک جوملا آپلود شده...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید بندره 4 ارسال شده در مرداد 90 ممنون فایل sharnews_position.png رو از کجا گیر بیارم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام این فایل باید تو پوشه images باشه تو فایل های قالب بگردید دنبالش یا از دموی آنلاین بردارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید بندره 4 ارسال شده در مرداد 90 ممنون از راهنمایی شما . تو فایل ها سرچ کردم اما نبود . یه تصویر هم نامش رو گذاشتم sharnews_position.png و گذاشتم تو پوشه تصاویر اما بازم نصب نشد ! و خواستم از دمو آنلاین که تو سایت جومینا معرفی شده تصویر رو یگیرم اما «تی ویروسم اجازه نمیده صفحه باز بشه . حالا چیکار کنم؟ این لینک صفحه که داخلش آدرس دمو آنلاین قرار داده : http://www.joomina.ir/%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B3%D8%AA-%D8%B3%D8%A7%D8%B2/%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D9%86%D8%A7%DA%A9-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-%D9%86%DA%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B4-4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 پیرو راهنمایی آقا مرتضی گل عرض کنم که این راه ها رو هم دارید: اگر فایل مورد نظر وجود نداشت خودتون با همین اسم بسازید و در پوشه images قالب اضافه کنید بیخیال این فایل بشید و فایل فراخوانی sharnews_position.png رو در فایل xml قالب مورد نظر حذف کنید قالب رو بصورت دستی همونطور که در پست قبلی عرض کردم به جوملا اضافه کنید (مشکلی پیش نمیاد) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید بندره 4 ارسال شده در مرداد 90 من بیخیال فایل شدم و اون رو از xml حذف کردم . الان قالب نصب شد . ممنون اگه تصویر بدرد بخوری است، لطفن به آقای تهرانی بگید که داخل فایل اصلی که در سایت جومینا واسه دانلود گذاشتند تصویر رو قرار بدند تا کاربرای دیگه مشکلی واسشون پیش نیاد :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام مجدد من کل عکس های قالب رو از دموش دیدم تو فایل های سی اس اس قالب هم گشتم اصلا همچین فایلی نبود!!!!!!!!!!!!!! احتمالا مشکل از همون فایل اکس ام ال بود و اشتباهی شده الان تو قالبت که مشکلی بابت حذف اون عکس نداری؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید بندره 4 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز یه مشکلی دارم و اینه که قالب اصلن تو اینترنت اکسپلورر نمایش داده نمیشه ! با اینکه تو سایت جومینا نوشته بود که نگارش 4 قالب برای تمام مرورگر ها تنظیم شده ! ولی الان نشون نمیده و فقط تصویر هدر رو نشون میده ! این آدر لطفن نگاه کنید : www.darhayebaz.com باید چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 حذف و مجدد نصب کنید... پیشنهاد می کنم همون بسته اصلی که دانلود کردید رو (بدون تغییر) بصورت دستی اضافه کنید به جوملا... (آپلود پوشه اصلی قالب در پوشه templates واقع در دایرکتوری که پک جوملا آپلود شده...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید بندره 4 ارسال شده در مرداد 90 ممنون آقای فرحزادیان :heart: میشه بگید بعد از اینکه قالب رو آپلود کردم باید چیکار کنم تا اقالب رو تو مدیریت قالب ها نشون بده؟ آخه من بعد از اینکه آپلود کردم اکسترکت کردم اما تو قسمت مدیریت قالب نشون نداد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام ببنینید باید اسم پوشه قالب با نامی که تو فایل اکس ام ال بعنوان name هست یکی باشه بررسی کنید ببینید یکی هست اگه نیست پوشه رو به همون نام rename کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 سلام همونطور که جناب دفاعی فرمودند ، چک کنید اسم شاخه درست باشه. یه چیز دیگه رو هم چک کنید ، چک کنید قالب رو تویه یک پوشه اضافه قرار نداده باشید. برای این که منظورم رو متوجه بشید به مثال زیر دقت کنید : این روش درست هست : JoomlaRoot/templates/tabnaktemplate این روش غلط هست : JoomlaRoot/templates/tabnaktemplate/tabnaktemplate در حالت دومی که مثال زدم ، قالب به اشتباه در یک پوشه اضافی قرار داده شده است. موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید بندره 4 ارسال شده در مرداد 90 نشد اسمش رو نوشته بود tabnakv4 و منم اسم اون فایل رو به همین نام تغییر دادم و فایل رو آپلود کردم تو این قسمت : domains/darhayebaz.com/public_html/templates و بعدش جلوش نوشته بود Exteract و همین رو زدم و تمام فایل های توی پوشه پخش شد بین قالبهای پیشفرضی که تو همون قسمت نصب بودن و چیزی هم نیومد تو مدیریت قالب هام ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام ببینید فایلهای درون پوشه اصلی قالب نباید در templates آپلود بشند بلکه پوشه اصلی قالب باید در templates خود جوملا آپلود بشه... به پست شماره 13 تاپی دقت کنید... ! اگر موفق نشدید اطلاعات هاستتون رو + لینک این تاپیک برام پیام خصوصی کنید براتون انجام بدم... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز تو برو تو پوشه template جوملاتون یه فولدر به اسم tabnakv4 ایجاد کن بعد تمام فایل های قالب رو بریز تو این پوشه منظور اینه که تو پوشه tabnakv4 فایل های index.php,templateDetails.xml و بقیه فایلها باشه اگه بازم نتونستی و دوست داشتی یوزر و پسورد هاستت رو برام پ.خ کن برات درستش کنم موفق باشیمثل اینکه من و اقای فرحزادیان امروز باهم مسابقه داریم هر پستی می نویسم و ارسال میکنم می بینم اقای فرحزادیان جواب رو داده به ساعت ارسال پست نگا کنید:exclamation: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید بندره 4 ارسال شده در مرداد 90 آقای فرحزادیان ممنون . ولی الان بازم تو این نسخه از قالب تو اینترنت اکسپلورر مطالب رو نشون نمیده . در صورتی که در این سایت http://boursetimes.ir از همین نسخه از قالب استفاده کرده و تو اینترنت اکسپلورر به خوبی نشون میده . الان مشکل از چی هست؟ من با ie8 , ie9 تست کردم و قالب مشکل داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 شما چند مطلب ایجاد و منتشر کنید و چند ماژول هم در موقعیت های قالب منتشر کنید ببینید باز مشکل پابرجاست یا خیر... موفق باشیدفراموش کردم! در ضمن سعی کنید از جوملای تیم مامبولرن استفاده کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید بندره 4 ارسال شده در مرداد 90 ممنون من قالب تابناک نسخه 2 رو همه چپیزش تکمیل کردم و کلی هم مطلب گذاشتم داخلش و بعد از اینکه یه هفته وقتم رو گرفت فهمیدم با ie مشکل داره. حالا این نسخه هم تست میکنم و اگه مشکل داشت همینجا مطرح میکنم . و یه سوال : همه جا بهم میگن از جوملای مامبولرن استفاده کنید ! خواستم بدون فرق جوملای مامبولرن با جوملای شرکت نوید ایرانیان joomla.ir چی هست؟ این جوملا رو مدیر هاستینگ واسم خودشون نصب کردند ...چون میخوام بدونم اگه واقعا این جوملا نوید ایرانیان مشکل داره تا کاری نکردم اون نسخه مامبولرن رو نصب کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر