clik8000 102 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوستان من یه مشکلی با طراحی منو دارم و اون اینکه وقتی عنوان ماژل رو غیر فعال می کنم فاصله بین لیست و عنوان میفته (کادر قرمز ) و دوم اینکه چطور میتونم نوشته های منو رو تو مرکز بندازم (از قسمت بالا ) چون padding-top میدم هیچ اتقافی نمی افته؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام شما دموی آنلاین از سایتتون قرار بدید تا بشه بررسی کرد در مورد کاری که میگید باید از marign و padding استفاده کرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در مرداد 90 میدونم ولی padding , margin میدم ولی نوشته منو ها پایین نمیان ضمناً قالب من تو لوکال نمی تونم دموشو بذارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام اگه قالبتون آماده شده بذارید تو انجمن تا بررسی بشه بدون دیدن قالب که نمیشه مشکل رو حل کرد شاید کدهای جاهای دیگه مشکل داره که padding و margin که میدید کار نمی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر