prince1456 0 ارسال شده در مرداد 90 من این را نصب کردم و میخواستم طوری تنظیم کنم که هر استاد بتونه فقط نمرات درس خودش را بده مثلا برای دانشگاها که هر استادی بتونه نمره درس خودش را برای شاگردش را بده نه اینکه به تمامی دروس دسترسی داشته باشه ایا همچین امکانی را دارد یا نه اگر نه سیستمی هست که معرفی کنید یا خود همین را برام درست کنید تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام این امکان در این کامپوننت وجود نداره یا باید یک نفر تمام نمرات رو وارد کنه یا اینکه بقیه استاد ها هم میتونن ویرایش کنن نمرات دیگر استادان رو برای سفارشی سازی با آقای ستار رضایی هماهنگ کنید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید این به کارتون نمیاد: http://joominamarket.com/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=7&category_id=6&flypage=flypage.tpl&page=shop.product_details&product_id=81&vmcchk=1&Itemid=7 سلامت باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر