ecomp.ir 94 ارسال شده در مرداد 90 شركت موزيلا اعلام كرد كه كاربران ميتوانند نسخه بتاي مرورگر اينترنتي فايرفاكس 7 را براي سيستمهاي عامل ويندوز، مك، لينوكس، و اندرويد دانلود كنند. موزيلا اعلام كرد كه نسخه بتاي مرورگر اينترنتي فايرفاكس 7 داراي امكانات جديدي از جمله استفاده بهينهتر از حافظه است و هماكنون دانلود اين نسخه براي سيستمهاي عامل ويندوز، مك، لينوكس، و اندرويد امكانپذير شده است. از ديگر امكانات جديد اين مرورگر افزايش سرعت پاسخگويي، سرعت راهاندازي (startup) و سرعت بارگذاري صفحات است و فايرفاكس 7 نسبت به فايرفاكس 4، 5 و 6 نزديك به 20 تا 50 درصد حافظه كمتري استفاده ميكند. عرضه نسخه بتاي مرورگر اينترنتي فايرفاكس 7 براي دانلود در حالي است كه نسخه نهايي فايرفاكس 6 در تاريخ 25 مردادماه عرضه شده است. گمانهزنيها حاكي است كه موزيلا قصد دارد تا پايان 2012 نسخه نهايي فايرفاكس 7 را نيز عرضه كند تا 4 مرتبه مرورگر خود را در سال ميلادي جاري بهروزرساني كرده باشد. منبع:آي تي ايران www.itiran.com :thankyou: موفق و شاد باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid_teh 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام اینم لینک دانلودش: http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-mozilla-aurora/firefox-7.0a2.en-US.win32.installer.exe خودمم از همین ورژن استفاده می کنم. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 سلام همون طور که همه می دونیم ، ورژن های مختلف IE کار رو برای توسعه دهندگان وب سخت کرده و لازمه سایت برای ورژن های مختلف IE بهینه بشه. حالا سوالی که برای من پیش اومده ، اینه که آیا این مشکل برای فایرفاکس هم ممکنه پیش بیاد؟ الان فایرفاکس داره به سرعت ورژن های مخالفی رو تویه وب منتشر می کنه. اساتید لطفا نظر بدن که در طراحی قالب ، استانداردهای نمایش این ها با هم تفاوت داره؟ یعنی لازمه تویه همه این ورژن ها سایت رو چک کنیم؟ موفق باشید و سربلند یا علی ب.ن : هرچی فکر کردم ، نفهمیدم این سوال رو تویه کدوم انجمن باید مطرح کنم. اگه مطرح کردن این سوال اینجا غلطه ، مدیران لطفا راهنماییم کنن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام من دانلود و نصبش کردم فک نمی کنم فرق چندانی کرده باشه ظاهرش که اصلا فرقی نکرده البته اینم بگم قسمت پاسخ سریع انجمن رو بصورت بیرون زده نشون میده:exclamation: یعنی کادرش از وسط به سمت چپ شیفت شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1078 7 ارسال شده در مرداد 90 فایرفاکس بتا است به نظر من نباید از بتا استفاده کرد من حتی از ورژن 5اش استفاده نمی کنم چون با افزونه مربوط به idm مشکل داره همیشه نسخه های بتا مشکلاتی رو دارند که بعد از بررسی های بسیار زیاد بر طرف میشن نمونه اش ویستا بتا من نصب کرده بودم ظاهرش خیلی خوب بود ولی چند روز بیشتر رو سیستمم دوام نیاورد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام سلام همون طور که همه می دونیم ، ورژن های مختلف IE کار رو برای توسعه دهندگان وب سخت کرده و لازمه سایت برای ورژن های مختلف IE بهینه بشه. حالا سوالی که برای من پیش اومده ، اینه که آیا این مشکل برای فایرفاکس هم ممکنه پیش بیاد؟ الان فایرفاکس داره به سرعت ورژن های مخالفی رو تویه وب منتشر می کنه. اساتید لطفا نظر بدن که در طراحی قالب ، استانداردهای نمایش این ها با هم تفاوت داره؟ یعنی لازمه تویه همه این ورژن ها سایت رو چک کنیم؟ موفق باشید و سربلند یا علی ب.ن : هرچی فکر کردم ، نفهمیدم این سوال رو تویه کدوم انجمن باید مطرح کنم. اگه مطرح کردن این سوال اینجا غلطه ، مدیران لطفا راهنماییم کنن. مشکلی که پیش نخواهد آمد هیچ کار آسونتر هم خواهد شد ! یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر