web2 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوستان. اگر بخوام در یک قالب آرتیتستر3 برای موقعیت Extra1 یک بکراند مانند جستجو تعریف کنم باید چیکار کنم.در فایل ایندکس چه کدی قرار بدم و در css آن با چه پدینگی تعریف کنم.ممنون میشم اگر کسی راهنماییم کنند. بازم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام شما دموی آنلاین از سایتتون قرار بدید تا بشه بررسی کرد و درصورت امکان راهنمایی کرد. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
web2 0 ارسال شده در مرداد 90 روی لوکال هست اما تصویر موقعیت ها را واستون میزارم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام به نظر شما من میتونم در این عکس کدهای سایت شما رو ببینم!؟ من باید دسترسی به کدهای قالب شما داشته باشم تا شما رو راهنمایی کنم سایت خودتون رو در یکی از هاست های رایگان راه اندازی کنید و دمو قرار بدید در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام اگه نمی تونید دموی آنلاین بذارید و قالبتون اماده شده بذارید تو انجمن تا بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر