nima63 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام. من دنبال يك قالب ساده براي جوملا1.6 بودم كه قالب سيب را مناسب ديدم. خودم اون هدر سه تيكشا از تو فايل css و فايل اصلي قالب تغيير دادم و هدر را يك تيكه كردم . ولي يك مشكل ديگه با اين قالب دارم. اونم اينه كه: تو اين قالب وقتي در قسمت left هيچ منويي نگذاريم بخش content تغيير سايز نميده تا جاي بخش left را هم پركنه. يكم فايلها را تغيير دادم ولي نشد. هدفم اينه كه يك قالب دو ستونه داشته باشم. كسي ميتونه كمك كنه؟ يا قالب فارسي دوستونه ساده (مثل قالب سيب) براي جوملا 1.6 سراغ نداريد معرفي كنيد؟ ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasour 2 ارسال شده در مرداد 90 سلام. من دنبال يك قالب ساده براي جوملا1.6 بودم كه قالب سيب را مناسب ديدم. خودم اون هدر سه تيكشا از تو فايل css و فايل اصلي قالب تغيير دادم و هدر را يك تيكه كردم . ولي يك مشكل ديگه با اين قالب دارم. اونم اينه كه: تو اين قالب وقتي در قسمت left هيچ منويي نگذاريم بخش content تغيير سايز نميده تا جاي بخش left را هم پركنه. يكم فايلها را تغيير دادم ولي نشد. هدفم اينه كه يك قالب دو ستونه داشته باشم. كسي ميتونه كمك كنه؟ يا قالب فارسي دوستونه ساده (مثل قالب سيب) براي جوملا 1.6 سراغ نداريد معرفي كنيد؟ ممنونم اگه قالب خاصی مدنظرته باهام تماس بگیر تا برات به رایگان انجام بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام دموی آنلاین از سایتتون قرار بدید تا بررسی بشه باید برای اینکار موقعیت های شما درصدی بشه یا اینکه ستون سمت چپ حذف بشه و عرض ستون وسط زیاد بشه در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر