bonyan 0 ارسال شده در مرداد 90 بسم الله الرحمن الرحيم سلام مي خواستم بپرسم چرا يك بسته نصبي رو تويه لوكال نصب مي كنم درست نصب ميشه بدون مشكل ولي وقتي اون رو رويه هاست نصب مي كنم قالبش كلاً به هم ريخته نشون داده ميشه . اسم بسته هم zt zana هست . كه تجاري هم هست . تويه سافت آرچينو پرسيدم دوستان فرمودند از جومينا بپرسم ( فرمودند كه جومينا با راهنمايي در مورد امكانات تجاري مشكلي نداره و با دانلود مخالف (قوانين) هست ) از يكي از دوستان هم سوال كردم گفتند كه اين بسته ها قلق دارن . مي تونيد دموي اين بسته رو اين آدرس مشاهده بفرماييد . http://support.bonyannew.ir/ باتشكر از راهنمايي .:thankyou: ياعلي مدد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 سلام + درمورد قالب های تجاری : تاجایی که من قوانین رو مطالعه کردم ، فکر نکنم پرسیدن سوال در مورد قالب های تجاری خلاف قوانین باشه. در صورتی که پشتیبانی از قالب های تجاری در جومینا خلاف قوانین هست ، مدیران محترم لطف کنن ، همینجا تذکر بدن تا بحث بسته بشه. + این که چرا قالب سایت بهم میریزه بخاطر اینه که css های سایت لود نشده اند و علت مشکل نوع آدرس دهی هست که در قالب انجام شده. + این که چرا در قالب لوکال درست کار میکنه ولی در هاست نه ، الان دقیقا نمی دونم ، ولی شاید به خاطر ورژن php هاستتون باشه. ورژن php هاستتون چنده؟ لطفا فایل index.php قالب رو همینجا قرار بدین تا بررسیش کنم. موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bonyan 0 ارسال شده در مرداد 90 ورژن php بنده : 5.2.17 Apache version 2.2.19 PHP version 5.2.17 MySQL version 5.1.56 Architecture x86_64 اين هم ايندكس http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13139561281.zip :thankyou: ياعلي ضمناً من اين تاپيك رو به گفته جناب (( امیرحسین آنلاین)) ايجاد كردم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 سلام این فایل رو در آدرس زیر جایگزین کنید : شاخه قالب جوملا/libs/layouts البته 1% ممکنه هنوز درست نشده باشه ، آخه تویه روش آدرس دهی فایل هاش دست بردم. ولی انشالله که درست شده باشه. موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز در مورد سوال همون طور که گفتم مشکلی نداره در مورد سایت شما سی اس اس قالب شما اصلا لود نمیشه راهنمایی جناب شکیبانیا رو انجام بدید ببینید درست میشه یا نه در ضمن کاری که میتونید انجام بدید اینه که بسته رو روی هاست نصب کنید ببینید جواب میده یا نه فکر کنم شما در انتقال و تعیین مسیر مشکل دارید در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bonyan 0 ارسال شده در مرداد 90 راهنمايي جناب شكيبانيا رو انجام دادم مشكل برطرف شد . :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر