رفتن به مطلب
aria89

ایجاد همزمان چند مجموعه و بخش

پست های پیشنهاد شده

درود

من یه افزونه میخوام به به قسمت مجموعه و بخش مدیریت اضافه بشه و بتونم همزمان چند بخش و مجموعه ایجاد کنم .

یعنی بجای اینکه یکی یکی مجموعه ضافه کنم توسط این افزونه اسم همشونو توی کادر بنویسم و بعد یکجا ایجاد بشن. اینو داخل مدیریت یک سایت جوملا دیدم

دوم اینکه افزونه ای هست که برای لینک کردن بخش و مجموعه هام داخل مدیریت منو دیگه یکی یکی مجبور نباشم بهش لینک زیر مجموعه و بخش بدم بلکه برای هر قسمت از منو بصورت یک لیست اضافه منم یکجا

ممنون

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام

یک افزونه بود که به وسیله اون میتونستید خیلی سریع مجموع - بخش - مطلب ایجاد کنید ... ولی الان اسمش یادم نیست.

فکر کنم در بخش دولوپر ها (افزونه های جوملا جهانی) بگاه کنید اگه پیدا کردید اسمشو اینجا هم ذکر کنید تا دوستان دیگه هم ازش استفاده کنند - نه اگه پیدا نکردید من بعد 2 روز که برگشتم براتون پیدا میکنم میزارم.

یا علی

لینک به ارسال

انگار آقای شمسی خیلی سرشون شلوغه!

برای این کار فکر می کنم افزونه ی زیر مناسب باشه

obMassSecCat - Mass Sections and Categories

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...