Fased Shod ! 207 ارسال شده در مرداد 90 سلام. من یک قالب انگلیسی را فارسی کردم. ولی زیر منو ها فارسی نشد. برای rtl کردن زیر منو ها باید چه کار کنم؟ با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 با سلام تقریبا میشه گفت فارسی سازی قانون نداره ! بخصوصی برا منو دمو بدید تا بگم چیکار کنید / زود قرار ندید من رفتمو مونده برا 2 روز بعد ! یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1078 7 ارسال شده در مرداد 90 قالب رو قارا بدید اصلا منوش چیه split,moo,mega نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در مرداد 90 آدرس سایت:http://igems.ir منو ها rtl هست ولی درست نمایش داده نمیشه.همچنین زیر منو ها نمایش داده نمیشه. با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در شهریور 90 صبر كنيد تا دوستان راهنمايي كنند ! تاپيك شما به انجمن مربوطه منتقل شد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام من زیر منویی ندیدم تا rtl باشه یا ltr !! یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در شهریور 90 منظورتون را نفهمیدم. مشکل چیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام کدوم منو و زیر منو منظورتون هست ؟ اصلا تو دمو شما زیر منوی وجود نداره ! یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در شهریور 90 سلام. آقای شمسی ، به سایت زیر بروید. http://igems.ir این سایت دو زبانه است و با کلیک بر روی پرچم های هر کشور ، زبان تغییر می کند. حالا به منوی بالا نگاه کنید.این منو ها دارای زیر منو هست.ولی زیر منو ها نمایش داده نمی شوند.همچنین خود منو ها درست نمایش داده نمی شوند. حالا به دمویی که سایت سازنده داده نگاه کنید: http://quick-m.woodoo-style.com/ یک نگاه به منوی بالا بکنید و تفاوت این دو سایت را ببینید. مشکل از چیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز اگه همین قالب رو برداشتید که لینک دادید شما قالب جوملا 1.5 رو روی جوملا 1.6 نصب کردید قالب رو عوض کنید یا قالب 1.6 رو نصب کنید امیدوارم مشکلتون حل بشه موفق باشید ------------------------------- قال الله تعالی: لو علم المدبرون کیف اشتیاقی بهم لماتوا شوقا اگر آنان که به من پشت کرده اند می دانستند که چه اشتیاقی به آنان دارم از شوق می مردند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در شهریور 90 خیر. این قالب مخصوص جوملا 1.6 است که من روی جوملا 1.7 نصب کردم.(اشکالی نداره؟) سایتی که ازش این قالبو خریدم ، همراه این قالب 11 ماژول و 2 پلاگین بهم داد. ممکنه که باید یکی از این افزونه هارو نصب کنم که مشکلم حل شود؟ نام ماژول ها: mod_djimageslider_v1.3.0_RC3 mod_JGMap(1.6)-0.15.5 mod_lofaccordion.version.2.0 mod_news_pro_gk4_J!16 mod_newsletter_subscriber16 mod_nivoslider_j16 mod_roknavmenu mod_roktabs_j16 mod_socialmedialinks_joomla1.6 mod_the_piecemaker-v-1.0-J-1.6 mod_yj_piecemaker-J16 نام پلاگین ها plg_easyembed plg_extravote با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در شهریور 90 ماژول mod_roknavmenu براي ايجاد منو است ! اگر بهينه شده نصب كنيد و در موقعيت مناسب قرار دهيد فكر ميكنم مشكلتون حل بشه ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در شهریور 90 همونطور که از نامش پیداست ورتیکال (عمودی) منو هست ولی من افقی لازم دارم.(برای منو بالا) این قالب فریم ورک را هم داره. در تنظیمات فریم ورک ، یک قسمت داشت به نام منو.ممکنه که باید تنظیماتش را درست کنیم تا این منو درست شود؟ اگر مشکل از تنظیمات فریم ورک است ، لطفا بگید تا اطلاعات سایتم را پ.خ کنم تا برسی کنید. با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در شهریور 90 فكر نميكنم ! اين منو افقي نمايش داده ميشود و حرف V قستمي از كلمه نويگيشن به معني ناوبري مي باشد ! از كسي كه خريديد درخواست كنيد تا براتون درست كند! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در شهریور 90 به نظر شما مشکل از تنظیمات فریم ورک نیست؟بله. همون ماژولی که آقا رضا گفت را باید نصب کنم. خوب من نصبش کردم و وقتی وارد تنظیمات این ماژول می شوم ، یک صفحه سفید اینطوری می آورد. مشخصات عنوان * نمایش عنوان نمایشمخÙÛŒ موقعیت نمایش ماژول * Select Module Postion وضعیت دسترسی مرتب سازی زمان انتشار ماژول تقویم پایان انتشار تقویم زبان یادداشت توضیØات ماژول RocketTheme Customizable Navigation Menu گزینه های اصلی Select Menu Start Level End Level Show Sub-menu Items خیربلی Target Position Themes Theme Options Fatal error: Class 'RokSubfieldForm' not found in /home/igemsir/public_html/modules/mod_roknavmenu/fields/themeoptions.php on line 46 مشکل از چیست؟کسی نیست جواب بده؟ خیلی مهمه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در شهریور 90 همونطور که حدس زدم مشکل از تنظیمات فریم ورک بود. تنظیمات فریم ورک را انجام دادم مشکل حل شد. با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر