havafaza 3 ارسال شده در مرداد 90 سلام به همه ی دوستای جوملایی میخوام یه قسمت فروش بذارم واسه سایت ممیخوام این قابلیت رو داشته باشه که مشتری اطلاعاتشو پر کنه بعد که سفارش داد بلافاصله یه اس ام اس واسش فرستاده بشه که مشخصات خرید رو بهش بده یه ایمیل فاکتور فروش هم ارسال بشه واسش. کسی از شما یه سیستم ( کامپوننت ) میدونه که این کار رو بکنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 سلام + سیستم فروشتون پرداخت آنلاین هم داره؟ + من الان همچین سیستم فروشی به صورت آماده سراغ ندارم (صد البته شاید وجود داشته باشه) ولی اگر بخواهید ، براتون یه فرم با RSForm PRO طراحی می کنم که : بعد از پرکدن فرم و ارسال اطلاعات ، فاکتور سفارش به همراه جزئیاتش برای خریدار ایمیل بشه و کد رهگیری و مبلغ سفارش و هر گزینه دیگه ای که شما بخواهید ، برای خریدار sms بشه.(اگر تمایل داشتید ، موضوع رو در پیام خصوصی اعلام کنید تا در مورد هزینه ها صحبت کنیم.) موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 با سلام بهترین مورد همین هست که فرمودید من هم میخواستم آر اس رو پیشنهاد بدم. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nashenakhte 0 ارسال شده در مرداد 90 آقای شکیبانیا این فرم که فرمودی با چه سیستمی اس ام اس رو می فرسته ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 سلام جناب ناشناخته قسمت ارسال sms در این فرم ، به سفارش شما نوشته میشه. بنابراین در صورتی که سامانه ای که تا حالا شما باهاش کار می کردید این قابلیت رو پشتیبانی بکنه ، به وسیله همون ارسال sms رو هم انجام خواهیم داد. موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر