moso 5 ارسال شده در مرداد 90 سلام و درود سوالم اینه که آیا حتماً باید سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی ایران ثبت بشه تا ف//ی**ل*ت*ر نشه؟ از هرکی سوال کردم یه چیزی میگه! اینو دیدم نگران شدم چگونه قیلتر نشیم!!! اینم آیین نامشه: متن کامل آيين نامه ساماندهی پایگاه های اينترنتی ايرانی حتی اگر سایتمون یک سایت تجاری و صرفاً معرفی کالا و محصولات شرکتمون باشه؟ آخه سایت یکی از دوستان رو دیدم که قیلتر شدن!!! دوستان شما سایت هاتون رو ثبت میکنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام فکر نکنم همچین چیزی باشه که با ثبت نکردن قیلطر میشه ولی شما با ثبت کردن میدونید که اگه قیلطر شده سایت دیگه میتونید به صورت قانونی پیگری کنید قیلطر شدن سایتتون رو عملا با ثبت سایت اعتبار سایت میره بالا چون دیگه این سایتی که ثبت کردید صاحب داره و شما هستید و کسی ببینه که سایت شما ثبت شده هست بیشتر به سایت اعتماد میکنه موارد دیگه ای هم در کار باشه اون رو دیگه اطلاعی ندارم... در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام البته به نوع فعالیت شما هم بستگی داره برای بعضی از فعالیت ها حتما باید ثبت بشه مثلا من برای یه هتل سایت درست کردم برای ثبت دامنه ازم شماره ثبت و مجوز فعالیت هتل رو خواست به هر حال همونطورکه امیرحسین عزیز گفت بهتر که ثبت بشه چون کار از محکم کاری محمکتر میشه موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در مرداد 90 سلام میگم ما چند تا خبرنگار هستیم و یه سایت خبری واسه خودمون راه اندازی کردیم و هنوز ثبت نکردیم ! خواستم بدونم واسه ثبت سایت خبری مجوزی، چیزی هم میخواد یا نه؟ نریم اطلاعاتمون رو بدیم بیان بگیرندمون !! لطفا راهنمایی کنید ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moso 5 ارسال شده در مرداد 90 نه بحث گرفتن و اینجور حرف ها نیست، بیشتر برای ارتباط با ادمین سایته تا اگر موارد خلاف آیین نامه وزارت ارشاد تو سایت بود به فرد تذکر داده بشه و اگر سایتی ثبت نکرده بود بدون اطلاع قیلتر میشه و اینطوری که من دیدم حتی وبلاگ های ساده هم باید ثبت نام کنند!!!!! من اینو تو سایتشون دیدم: گزینه پایگاه خبری ویژه وب سایت هایی است که نقش خبر رسانی عمومی دارند و دریافت مجوز برای آن شامل شرایط و مراحل بیشتری می باشدبنابراین برای انتخاب آن دقت نمایید ثبت نامش چیز خاصی نداره و میشه چندین دامنه رو ثبت کرد و ظاهراً حتی سایت های شرکتی هم باید ثبت نام کنند!! مخصوصاً پربازدیدها! برای سایتهای شرکتی و آموزشی و وبلاگ ها مجوز نمیخواد ولی فروم ها و سایتهای تحلیلی و خبری ظاهراً میخواد!!! همین امروز یک فروم پربازدید تیونینگ ماشین رو دیدم که قیلتر شده بود!! فرومی که فقط و فقط درمورد ماشین توش مطلب بود و کاملاً آموزشی بود! من که مراحلشو رفتم، چیز خاصی نداشت و ثبت راحت بود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 سلام من تا حالا n تا سایت راه اندازی کردم که دو تاشون فعالیت خبری فعال داشته اند. منم جز برای یک دونشون، نرفتم کارهای ثبتش رو انجام بدم. و هیچ مشکلی هم از جنس فیلترینگ برام پیش نیومده. موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pedram_na 4 ارسال شده در مرداد 90 با سلام به دوستان از ادیبهشت 90 علاوه بر ثبت در پایگاه امکان در خواست مجوز از ارشاد بعد از ثبت در پایگاه هم هست که فعلا" اختیاریه ، اداره مطبوعات داخلی ارشاد( تو خیابون قائم مقام فراهانی خ هشتم) معرفی نامه میده برای تشخیص هویت ، به پلیس +10 مراجعه میکنید و انگشت نگاری می کنند و بعد از اومدن استعلام از آگاهی و عدم سو سابقه ، استعلام و مدرک تحصیلی ( حداقل فوق دیپلم) ، کارت ملی و یه سری مدارک دیگه ( برای پایگاه های خبری یه کم مدارک بیشتری می خوان ) روی تو خود سایت آپ می کنید و بعد از بررسی که حدود 2-3 ماه طول می کشه با اصل مدارک و بررسی بیشتر حضوری و داشتن صلاحیت مجوز رو میدن ، گرفتن مجوز علاوه بر اعتبار برای سایت و شناختن شما به عنوان صاحب سایت و پیگیری قیلطرینگ احتمالی یه سری حمایتهای هم از طرف ارشاد به همراه داره که هنوز دقیقا" نمی دونم ، اما به نظر من کسی که شرایطش رو داره بهتره تا اولشه و راحت تر ه احتمالا" اقدام کنه ، شنیدم بزودی اجباری میشه و بدون مجوز ها رو احتمالا" قیلطر کنند ... کسی سوالی داشت در خدمتم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر